Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. februára 2021, 9:45
Čas čítania 0:39
Richard Balog

Kanye West a adidas predstavili zatiaľ najbláznivejšie tenisky svojej doterajšej spolupráce

Kanye West a adidas predstavili zatiaľ najbláznivejšie tenisky svojej doterajšej spolupráce
Zdroj: adidas
MÓDA ADIDAS MÓDA REFRESHER YEEZY
Uložiť Uložené

Model s názvom YEEZY 450 bude podľa aktuálnych informácií dostupný už 6. marca. Kupuješ?

Kanye West aktuálne neprežíva práve najšťastnejšie obdobie. Len pred niekoľkými dňami požiadala Kim Kardashian o rozvod a taktiež sme sa dozvedeli, že neúspešná kandidatúra na prezidenta ho vyšla v prepočte na takmer 10 miliónov eur, pričom získal len priblížne 60 000 voličských hlasov. 

Radosť si preto snaží urobiť aspoň vďaka dlhodobej úspešnej spolupráci so značkou adidas – konkrétne novým modelom tenisiek, ktorý búra akékoľvek stereotypy klasickej športovej obuvi

Odporúčané
Minimalistické módne značky, ktoré musíš spoznať a vyskúšať Minimalistické módne značky, ktoré musíš spoznať a vyskúšať 26. februára 2021, 13:18

Bláznivý model dostáva názov YEEZY 450, v podstate ide o mierne upravenú verziu siluety YEEZY 451, ktorou Kanye prvýkrát vzbudil pozornosť presne pred rokom počas parížskeho týždňa módy. 

Tenisky sú už na prvý pohľad úplne iné ako všetky doterajšie kúsky s rukopisom Kanyeho Westa, dominantná je najmä výrazná biela podrážka, ktorá plynule prechádza aj do látkovej časti, čo pôsobí veľmi agresívnym dojmom. Bohužiaľ, tentokrát si nebudeš môcť vychutnávať ani komfort technológie Boost. 

Podľa najnovších informácií budú YEEZY 450 vo farebnom prevedení „Cloud White“ dostupné už 6. marca najprv výhradne na webe YEEZY SUPPLY s cenovkou okolo 200 eur a neskôr aj u vybraných predajcov naprieč celým svetom. 

adidasadidasadidasadidas
Zobraziť galériu
(4)
Domov
Zdieľať
Diskusia