Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. februára 2021, 19:41
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Trailer pre zvyšné epizódy WandaVision odhaľuje akciu, súboje, mágiu aj Visiona mimo Westview

FILMY A SERIÁLY WANDAVISION
Uložiť Uložené

Do konca minisérie ostáva už len 5 epizód.

WandaVision má za sebou super 4 epizódy. Čerstvý závan v rámci Marvel Cinematic Universe potešil množstvo divákov, ktorí teraz každý piatok teoretizujú o tom, čo sa udialo v poslednej epizóde. Týždňové čakanie je až príliš dlhé a epizódy by mohli byť dlhšie. Marvel  našťastie posiela novú upútavku.

Odporúčané
Outside the Wire je najsledovanejším filmom na Netflixe. Ako to dokáže taký zlý film, a prečo to škodí vkusu ľudí? (Komentár) Outside the Wire je najsledovanejším filmom na Netflixe. Ako to dokáže taký zlý film, a prečo to škodí vkusu ľudí? (Komentár) 22. januára 2021, 14:30

V minútovom traileri vidíme viaceré doteraz nevidené zábery vrátane konfrontácie Visiona s Wandou, súbojov či Visiona, ktorý sa dostal mimo bariéru. Čo sa tam s ním stane? Stratí „bábka“ životnú energiu?

Stále máme ohľadom seriálu množstvo otázok, no na niektoré z nich sme odpovedali už v týchto dvoch článkoch tu a tu. Aké sú tie tvoje teórie? Ďalšie odpovede dostaneme už v piatok, kedy nás zrejme čaká sitcomový výlet do 80. rokov. Do konca minisérie ostáva celkovo 5 epizód s rozličnou dĺžkou.

Domov
Zdieľať
Diskusia