Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. januára 2021, 6:23
Čas čítania 1:06
Dominik Vetrák

Aké je to žiť s priateľom, ktorý hráva videohry? Vtipný youtube kanál spraví hráčku aj z tvojej frajerky

TECH
Uložiť Uložené

Aké je to pozerať sa na priateľa, ktorý večne hráva videohry?

Kanál Girlfriend Reviews sledujeme už niekoľko mesiacov. Po každom ich videu máme väčšiu chuť o nich napísať. Kanál spravujú dvaja ľudia, partneri Shelby a Matt, náruživí hráči a milovníci popkultúry. Na vrchol vystrelili okamžite už po prvom videu, ktoré sa zameralo na Red Dead Redemption 2.

Odporúčané
Returnal je najnovšia exkluzivita pre PS5. Má lepšie efekty ako God of War a akciu, aká nemá obdobu Returnal je najnovšia exkluzivita pre PS5. Má lepšie efekty ako God of War a akciu, aká nemá obdobu 21. januára 2021, 18:32

Ich formát sa zameriava hlavne na to, aké je to žiť s niekým, kto hráva videohry. Formát často  obmieňajú alebo striedajú, a tak sa dočkáš hlbších zamyslení, ako je to napríklad v prípadoch The Last of Us: Part 2 či Cyberpunku. Skvele argumentujú, sú vtipní a aj keď to má od klasického recenzovania videohier ďaleko, z ich videí sa často dozvieš, či by ťa daná hra bavila. 

Dvojica sa venuje širokej plejáde hier, od príbehových singleplayerových titulov, cez obľúbené Among US až po multiplayerovky a Nintendo exkluzivity. Vždy urobia o hre jedno video a posúvajú sa k ďalšej. V každom diele nájdeš množstvo situačného humoru a skvelých momentov z hrania, ktoré dopĺňajú s rôznymi memes.

Domov
Zdieľať
Diskusia