Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. januára 2021 o 15:07
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Zuzana Čaputová sa s priateľom odfotila v prírode. Hejteri komentujú, že porušila lockdown, nevedia, kde sú Malé Karpaty

NEWS ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas víkendu pochválila fotografiou s priateľom Jurajom Rizmanom. Pod fotku sa nasťahovali znalci, ktorí tvrdili, že porušila lockdown.

Prezidentka Zuzana Čaputová zverejnila počas víkendu fotografiu z prírody. „Dnes to boli krásne potulky zasneženými Malými Karpatmi,“ napísala k sérii záberov, ktorým dominoval ten s priateľom Jurajom Rizmanom. Podobnú fotografiu zverejnil na svojom profile aj Rizman, ktorý je bývalým poradcom prezidentky a súčasným poradcom podpredsedu NR SR Juraja Šeligu.  

Už tradične nechýbali pod fotkou aj negatívne komentáre, ktoré sa tentokrát týkali údajného porušenia lockdownu. Podľa diskutujúcich hlava štátu porušila zákaz vychádzania, keď išla na prechádzku Malými Karpatmi.

Odporúčané
Priateľ prezidentky Zuzany Čaputovej ukázal ich zaľúbenú vianočnú fotku. Bol to pre mňa rok lásky, vášne a romantiky, napísal Priateľ prezidentky Zuzany Čaputovej ukázal ich zaľúbenú vianočnú fotku. Bol to pre mňa rok lásky, vášne a romantiky, napísal 21. decembra 2020 o 10:14

 „Pani prezidentka, krásne fotky v prírode, je zákaz prechádzania z okresu do okresu, či vy môžete porušovať zákazy, ako to robia poslanci v koalícii?“ opýtala sa v komentároch Slovenka Slávka. Pridali sa k nej desiatky ďalších. 

Prezidentka zostala po zvolení bývať v Pezinku podobne ako v minulosti Andrej Kiska v Poprade. Pri pohľade na mapu Slovenska tak nájdu diskutujúci veľmi jednoduchú odpoveď na otázku, prečo Zuzana Čaputová počas víkendu neporušila lockdown. Cesta do prírody v rámci okresu patrí medzi výnimky zo zákazu vychádzania.

Domov
Zdieľať
Diskusia