Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Mall.tv.
18. januára 2021, 10:38
Čas čítania 0:53
Sponzorovaný obsah

Televízia s najlepším obsahom? Zabavíš sa tu aj na videách s nezameniteľných východniarskym komentárom

ZAUJÍMAVOSTI SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Sleduj reportáž, v ktorej sme vyspovedali režiséra populárnej relácie Glupe videja. Tá sleduje rôzne zábavné situácie zo Slovenska.

 

Každý z nás sa teraz potrebuje zasmiať viac, ako kedykoľvek predtým. Sme zavretí doma, jediný sociálny kontakt máme s predavačkami v obchode, a preto je viac ako nutné si z času na čas navodiť príjemnú náladu. Môže ti v tom pomôcť aj Mall.tv. Internetová televízia, na ktorej nájdeš dostatok obsahu s nežiadúcim účinkom svalovky na bruchu v dôsledku nezastaviteľného smiechu.

V rámci svojho obsahu chce televízia podporovať talentovaných tvorcov zo Slovenska, medzi ktorými je aj Richard Staviarsky so svojou reláciou Glupe videja. Relácia je založená na populárnom formáte Glupe reči, ktorý si na sociálnych sieťach získal viac ako 140- tisíc sledovateľov. Mall.tv nadviazala s Richardom Staviarskym spoluprácu v októbri 2020 a len pár týždňov od premiéry mala relácia sledovanosť vyše 70 000 zhliadnutí na epizódu.

S režisérom populárnej relácie, sa v najnovších Freshnews porozprávala naša Deniska. Bola zvedavá, ktoré z videí mu najviac utkvelo v pamäti a dozvieš sa aj to, na základe čoho si vyberá videá do svojej relácie. Sleduj naše Freshnews a zistíš, za akým celovečerným filmom Richard stojí.

Na Mall.tv nájdeš nielen vtipné, ale aj rôzne náučné videá či dokonca seriály. Medzi nimi aj 8-dielny český triler #martyisdead, ktorý získal hneď niekoľko ocenení, dokonca aj prestížnu cenu Emmy. Každý si tu nájde to svoje a sledovaním zároveň podporuješ lokálnych tvorcov, pričom obsah na Mall.tv má prevažne lokálny charakter. Pozri si ponuku seriálov a videí na Mall.tv.
Domov
Zdieľať
Diskusia