Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. januára 2021, 7:51
Čas čítania 0:42
Viktor Kniš

Lidl si uťahuje z vysokého trestu pre odsúdeného Mariana Kočnera: Pozor, zmen(k)a ceny

NEWS KAUFLAND MARIAN KOČNER
Uložiť Uložené

Známy reťazec chce dohnať zameškané po tom, čo si Kaufland vystrelil z Dominiky Cibulkovej.

Mariana Kočnera včera právoplatne odsúdili, a to konkrétne v zmenkovej kauze, v rámci ktorej sa pokúsili s Pavlom Ruskom obrať TV Markíza o 69 miliónov eur. Obaja dostali obzvlášť vysoký trest 19 rokov za mrežami a Kočner aj pokutu 10-tisíc eur.

Na rozhodnutie reagovala okrem politikov aj spoločnosť Lidl, ktorá využila situáciu a pokúsila sa spraviť z aktuálnej témy humorný príspevok po vzore Kauflandu. Tomu sa podarilo zaznamenať obrovský úspech s vtipom o Dominike Cibulkovej, ktorá sa dala prednostne zaočkovať proti koronavírusu. 

Lidl v príspevku avizuje zmenu ceny produktov s preklepom, a tak vzniká hláška „pozor zmenka ceny“. 

Odporúčané
Kaufland sa zabáva na Dominike Cibulkovej. Z jej prednostného očkovania si spravili reklamu Kaufland sa zabáva na Dominike Cibulkovej. Z jej prednostného očkovania si spravili reklamu 10. januára 2021, 21:08

V porovnaní s Kauflandom sa príspevku darí podstatne menej, pre mnohých však ide o úsmevný moment aj kvôli tomu, že reťazce búrajú zabehnuté pravidlá komunikácie a snažia sa zvoliť skôr menej formálny prístup. Lidl si už v minulosti vystrelil aj z legendárneho Slováka zo Zomri, ktorému sa zničil koberec v kúpeľni a potreboval veľkú ihlu.

Rovnako v minulosti zlacnila spoločnosť chlieb po výhre slovenskej hokejovej reprezentácie, keďže mnohí diskutujúci sa hromžia, že nezáleží na tom, ako hokej dopadne, keď chlieb aj tak nezlacnie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia