Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2020, 11:38
Čas čítania 1:00
Adam Novosad

Slovensko možno zorganizuje MS v hokeji 2021. Tentokrát šampionát neohrozuje koronavírus, ale politická situácia v Bielorusku

ŠPORT HOKEJ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Medzinárodná hokejová federácia zvažuje, kde by sa mohli uskutočniť nadchádzajúce majstrovstvá sveta.

Majstrovstvá sveta v hokeji tento rok zrušila pandémia koronavírusu, ale v ohrození zostávajú aj tie budúcoročné. Tentokrát nezohráva hlavnú rolu koronavírus, ale politická situácia v Bielorusku, kde po letných prezidentských voľbách nepretržite pretrvávajú demonštrácie proti autoritárskemu režimu Alexandra Lukašenka. Medzinárodná hokejová federácia tak zvažuje alternatívne možnosti, upozorňuje Šport.sk.

Jednou z tých najaktratívnejších má byť podľa švajčiarskeho portálu Watson presun časti šampionátu do Bratislavy. V našom hlavnom meste sa majstrovstvá sveta v hokeji konali v roku 2019, a tak by sme si mohli atmosféru svetového hokeja zopakovať. Šéf IIHD René Fasel pritom odmieta, že by sa nadchádzajúci šampionát neuskutočnil. Otázkou tak zostáva len to, kde sa bude hrať.

Slovensko možno zorganizuje MS v hokeji 2021.
Zdroj: TASR
Domov
Zdieľať
Diskusia