Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2020, 20:16
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Majiteľ fitnesscentra dostal pokuty už vo výške 1,2 milióna dolárov za porušovanie opatrení proti koronavírusu

NEWS
Uložiť Uložené

Ian Smith uprednostnil prevádzkovanie posilňovne pred dodržiavaním opatrení, čo sa mu teraz môže vypomstiť.

Američan Ian Smith je spolumajiteľom fitnescentra v New Jersey, kde je pandemická situácia podobne veľmi zlá ako v celých Spojených štátoch. Napriek tomu sa rozhodol nerešpektovať pravidlá a svoju posilňovňu má aj naďalej otvorenú bez akýchkoľvek obmedzení. Podľa TMZ mu v súčasnosti vymerali pokuty až vo výške 1,2 milióna dolárov, čo je necelých milión eur. 

Ian Smith nahral aj video, v ktorom popisuje, aké pravidlá si posilňovňa sama zaviedla a ako to u nich funguje. Cvičiaci nemajú povinnosť nosiť rúško a ani nikdy nebudú mať, no a dvere sú zabarikádované. Smith si počas celého videa oblizuje prst, keď prehadzuje odkazy napísané na papieri, čím opäť poukazuje na svoj postoj voči pandémii. 

Spolumajiteľ, ktorého v minulosti kvôli porušovaniu pravidiel zadržali, sa vulgárne vyjadruje aj na adresu guvernéra Phila Murphyho. Portál Complex upozorňuje, že hlavný aktér Ian Smith bol v minulosti odsúdený na viac ako 5 rokov vo väzení.

V New Jersey momentláne registrujú viac ako 400-tisíc potvrdených prípadov koronavírusu a viac ako 16-tisíc obetí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia