Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2020, 15:14
Čas čítania 0:53
Viktor Kniš

Matovič sa chce udobriť so Sulíkom: Ak sa situácia nezmení, nemám viac síl a chuť takto pokračovať ďalej

NEWS IGOR MATOVIČ RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Premiér Igor Matovič dnes na Facebooku napísal status, z ktorého vyplýva, že spravil krok smerom k tomu, aby sa s Richardom Sulíkom udobrili. Ak sa to nestane, možno odíde z vlády.

Premiér Igor Matovič v utorok popoludní na Facebooku uviedol, že na včerajšej večernej koaličnej rade povedal, že ak sa situácia nezmení, nemá silu ani chuť pokračovať ďalej. „Nedokážem v čase, keď sa Slovensko nachádza v najťažšej situácii od ll. svetovej vojny a stojí zrejme pred najťažšími troma mesiacmi v tomto boji, neustále striehnuť na výpady od brata v zbroji,“ uvádza predseda vlády s tým, že problémom je jeho aktuálny vzťah s Richardom Sulíkom. 

Priznal aj časť svojej chyby, keď reagoval na každú poznámku šéfa SaS, s ktorým sa počas uplynulých týždňov naťahovali, či majú alebo nemajú byť otvorené reštaurácie a školy – či už plošne, alebo v okresoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia