Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2020, 17:13
Čas čítania 2:03
Richard Balog

Hriešna Jennifer Lopez či The Weeknd s oblepenou tvárou. Tohtoročné American Music Awards priniesli skvelé outfity

Hriešna Jennifer Lopez či The Weeknd s oblepenou tvárou. Tohtoročné American Music Awards priniesli skvelé outfity
Zdroj: Instagram / @amas
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Hudobné, ale tiež herecké hviezdy na červenom koberci tentokrát previedli jednoduché kombinácie, ktorými trafili priamo do čierneho.

V roku 2020 sme bohužiaľ nevideli viacero prestížnych odovzdávaní cien a preto nás teší, že 48. ročník American Music Awards alebo v skrátke AMAs prebehli, pochopiteľne, za prísnych bezpečnostných opatrení. 

Okrem skvelých vystúpení najväčších hudobných hviezd súčastnosti na pódiu Microsoft Theater a predstavenia víťazov jednotlivých kategórií, sme dôsledne sledovali aj v čom prišli zúčastnení oblečení. 

Na červenom koberci v Los Angeles nám svoje outfity predviedli mnohé známe tváre, spomedzi ktorých spomenieme Jennifer Lopez, The Weeknda, Paris Hilton, Malumu, Dua Lipu alebo Megan Fox prvýkrát po boku rapera Machine Gun Kellyho. 

Odporúčané
My Dear Clothing, ODIVI či Pavol Dendis. Domácu módnu scénu v roku 2020 ovládol streetwear, ale aj poctivé krajčírstvo  My Dear Clothing, ODIVI či Pavol Dendis. Domácu módnu scénu v roku 2020 ovládol streetwear, ale aj poctivé krajčírstvo 22. novembra 2020, 13:42

Jennifer Lopez vyzerá stále úžasne a počas AMAs 2020 nám to opätovne dokázala vyzývavým strieborným outfitom, ale tiež vystúpením s kolegom Malumom

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by American Music Awards (@amas)

Na strieborné šaty vsadila taktiež Paris Hilton, ktorej pribúdajúce roky pristanú minimálne rovnako dobre ako Jennifer Lopez

Domov
Zdieľať
Diskusia