Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Hyperia.
16. novembra 2020, 20:34
Čas čítania 1:34
Sponzorovaný obsah

DOMAFEST: Chiki Liki Tu-a odštartuje šnúru nadupaných online koncertov

KULTÚRA
Uložiť Uložené

Hyperia prichádza s výborným nápadom, ako spojiť Slovákov v online svete s ich vytúženou hudbou. Pripravili sériu koncertov DOMAFEST, ktoré si môžeš vychutnať odkiaľkoľvek

Hyperia prichádza s výborným nápadom, ako spojiť Slovákov počas pandémie aj prostredníctvom kultúry. Zorganizovala sériu koncertov pod hlavičkou Domafest, ktoré si môžeš vychutnať odkiaľkoľvek. Hneď prvý prebehne na stránke Smer Klub 77  už 18. novembra. Hrať a spievať bude skupina Chiki Liki Tu-a a ešte pred nimi sa predstaví žilinský talent, Lukáš Piala.

Inovátorská spoločnosť Hyperia združuje desiatky nadaných Slovákov a práve týmto spôsobom sa rozhodla podporiť slovenskú kultúru. Na svoje si prídu aj tí, ktorých už omrzelo neustále počúvanie hudby len cez streamovacie služby a sledovanie videoklipov na YouTube. Domafest je zároveň skvelá príležitosť, ako podporiť obľúbených hudobníkov.

DOMAFEST: Chiki Liki Tu-a odštartuje šnúru nadupaných online koncertov
Zdroj: Hyperia

Na kultúru sa zabúda

Opatrenia do významnej miery ovplyvnili každého Slováka. Väčšinu času trávime doma.

Najviac však utrpeli majitelia malých podnikov a hudobníci, závislí na príjmoch z live koncertov a festivalov. DOMAFEST chce pomôcť nám aj hudobníkom.

Dnes pracujeme z domu. Deti študujú zo svojich detských izieb. Jedlo si často nechávame doviezť. Rovnako online si môžeme vychutnať živé koncerty, ktorých však ubúda. V skutočnosti však majú aj pár výhod, aj keď platí, že pocit z osobného kontaktu nevynahradí nič. Aspoň na chvíľu to však môže mať svoje čaro – v pohodlnom oblečení a papučiach vpustiť do svojich obývačiek slovenských interpretov.

 
Osud slovenskej hudobnej scény je aj v našich rukách. Už nie sme len pasívni príjemcovia, ale máme moc zachrániť tých, ktorí roky zachraňovali našu náladu, keď nešlo všetko podľa plánu. Vtedy ste im ďakovali. Poďakujme im aj teraz – prostredníctvom online koncertu, ktorý odvysiela Smer Klub 77 pod záštitou svojho sponzora, Hyperie. 

Tá, okrem iného, podporuje moderné a jednoduché riešenia. Vyvinula napríklad aplikáciu Kimbino. Vďaka nej máš k dispozícii online letáky s najnovšími akciami a ponukami z obľúbených obchodov, kedykoľvek a kdekoľvek. 

DOMAFEST: Chiki Liki Tu-a odštartuje šnúru nadupaných online koncertov
Zdroj: Hyperia

 
Používatelia majú letáky z viac než 100 obchodov stále pri sebe (vo svojom smartfóne).  Dokonca si môžu nastaviť obľúbené obchody a dostávať tak len tie ponuky, o ktoré majú naozaj záujem. Projekt Kimbino je veľmi užitočný aj pre samotných obchodníkov. Prostredníctvom neho cielia priamo na svojich zákazníkov.

Čo je Hyperia? 

Hyperia prichádza stále s novými projektami a hľadá šikovných ľudí. Kóderov, analytikov, marketérov, grafikov, inovátorov aj geekov. Aktuálnu ponuku pracovných pozícii si môžeš pozrieť na hyperia.sk/kariera

„Tešíme sa na spoločnú zábavu a oslavu hudby, ktorú všetci tak veľmi milujeme. Dokážme svetu, že si Slováci vážia dobrú domácu muziku. Podajme našim hudobníkom, spevákom, song-writerom, beatmakerom, dídžejom a muzikantom pomocnú ruku. Vytiahnime ich na výslnie. Pomôžte vo forme sledovania online koncertu na stránke Smer Klub 77. Hudba a Hyperia vám ďakujú,“ odkazujú tvorcovia projektu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia