Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2020, 7:54
Čas čítania 0:51
Daniel Mikolášik

Žena zistila, že ju frajer podvádza vďaka odrazu v slnečných okuliaroch. Na sedadle spolujazdca sedela jeho milenka

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Omylom jej poslal fotku, ako ju podvádza. Za pár dní sa z nej stal virál.

24-ročná Sydney Kinsch sa na TikToku podelila s fotografiou, vďaka ktorej zistila, že ju frajer podvádza. Vo videu na sociálnej sieti ukazuje selfie, ktorú jej na Snapchate poslal jej dnes už bývalý. Sedel v aute a na sebe mal čierne okuliare. Okrem prvého prehrešku, že používal telefón počas jazdy, sa však Sydney dozvedela ešte omnoho horšiu informáciu.

Odporúčané
Nevera nás láka ako zakázané ovocie. Prečo k nej dochádza aj u šťastných párov a podvádzajú viac muži alebo ženy? Nevera nás láka ako zakázané ovocie. Prečo k nej dochádza aj u šťastných párov a podvádzajú viac muži alebo ženy? 23. februára 2019, 12:15

Ako informuje Unilad, vďaka veľmi dobre vyvinutým detektívnym schopnostiam si v odraze okuliarov všimla, že vedľa jej frajera sedí neznáma žena – jeho milenka, o ktorej jej, samozrejme, nič nepovedal. Žena v krátkych šortkách sedela na sedadle spolujazdca a nohy mala vystrčené von oknom, pričom z odrazu je evidentné, že hlavu mala položenú na mužovi.

Domov
Zdieľať
Diskusia