Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Event na diaľku
9. novembra 2020, 12:20
Čas čítania 1:39
Sponzorovaný obsah

Stand-up či ochutnávka vín, teambuilding s kolegami môže byť zábava aj online

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Tento rok môže byť váš vianočný večierok ešte viac nezabudnuteľný.

Si medzi tými, ktorí už dlhé týždne až mesiace pracujú z domu? Žiadne spoločné obedy s kolegami, kávičky či teambuildingy. Už ti tvoji kolegovia možno chýbajú tak veľmi, že by ti nevadila ani hádka o neumytom riade v dreze. Čo takto stretnúť sa online? Nie však na nejakej pracovnej porade, ale na zaujímavom online teambuildingu.

Mnohé podujatia sa v tejto pandemickej dobe presunuli do online prostredia a teambuildingy by nemali byť výnimkou. Skôr povinnosťou. Mnohým už práca z domu doslova lezie na mozog a vypustenie pary so svojimi kolegami je viac ako žiadúce.

Online teambuilding, ktorý si budete dlho pamätať

Online teambuilding nemusí mať iba podobu konferenčného hovoru, kde sa budú všetci prekrikovať a ostatní zabávať na kamošovi, ktorý zamrzol. Aj online teambuilding sa dá skvele zorganizovať tak, aby si ani nepostrehol, že ste sa s kolegami vôbec nestretli.

Stand-up či ochutnávka vín, teambuilding s kolegami môže byť zábava aj online
Zdroj: Event na diaľku

Môže sa o to postarať ten jeden šikovný kolega z IT oddelenia, možno sa mu to podarí po technickej stránke, no bude mať aj dostatok kreatívnych nápadov? Predsa len, niečo originálne asi sám nezorganizuje.  

Svoj teambuildng môžete nechať na profesionálov, ktorí si s vami prejdú rozpočet a buď vám len poradia ako na to, nech to neskončí fiaskom s nefunkčnou technikou, alebo všetko zorganizujú. A navyše, môže existovať lepší teambuilding, ak si na ňom v teplákoch?

Ochutnávka vína, stand-up či vianočný večierok

Už si si nakúpil vianočné svetre s vidinou popíjania punču na večierku s kolegami a začal si smútiť, lebo ho zažiješ najskôr o rok? Nelám si hlavu a zavolaj kolegov na online vianočný večierok. Alebo ochutnávku vín, koncert obľúbenej kapely, karaoke či vedomostné kvízy. Dokonca aj s cateringom. Nie, žiadne chleby vo vajci nebudú.  

Stand-up či ochutnávka vín, takto si môžeš s kolegami užiť originálny teambuilding
Zdroj: Event na diaľku

Event na diaľku sa postará o váš teambuilding po každej stránke, od technickej, až po ten catering. K dispozícii majú profesionálne virtuálne štúdio na nahrávanie, ktoré neváhajú použiť. Live strih, réžia, či interaktívny dizajn, to by asi kolega z IT oddelenia nedal. 

Majú k dispozícii dokonca aj moderátora, takže keď to kolega - hlavný zabávač kolektívu preženie s cateringom a bude doslova mimo obraz, stále je tu moderátor, ktorý to zachráni. A áno, súčasťou môže byť aj catering, ktorý si vyberiete podľa vašich predstáv. Od nealko a alkoholických nápojov, cez trvanlivé sladké a slané dobroty, až po mini rezne či koláče.

Stand-up či ochutnávka vín, teambuilding s kolegami môže byť zábava aj online
Zdroj: Event na diaľku

Keďže online teambuilding má viacero možností, bude to väčšia zábava, ako si vôbec tušil. Zatúžil si vidieť svojich kolegov spievať karaoke alebo sa chceš s kolegami zasmiať na stand-upe na mieru? Dohodnite si spoločne online teambuilding na tomto odkaze.

Domov
Zdieľať
Diskusia