Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. októbra 2020, 15:33
Čas čítania 1:17
Miriam Rumanková

Ledva stojím na nohách, tak mizerne mi ešte nebolo. Ďalší poslanec z OĽaNO má koronavírus

NEWS OĽANO SLOVENSKO
Uložiť Uložené

„Túto čínsku pliagu som musel chytiť určite v práci,“ napísal na Facebooku.

Poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Jozef Bubnár informoval prostredníctvom statusu na svojom oficiálnom Facebooku, že je pozitívny na ochorenie Covid-19.

Člen politickej strany OĽaNO sa hneď na úvod svojho statusu posťažoval, že ochorenie musel dostať jednoznačne v práci. „Túto čínsku pliagu som musel chytiť určite v práci, nakoľko už viacero poslancov bolo testovaných pozitívne,“ píše. 

Odporúčané
Na Slovensku zomrelo ďalších 11 ľudí na koronavírus. Pribudlo aj 901 nakazených Na Slovensku zomrelo ďalších 11 ľudí na koronavírus. Pribudlo aj 901 nakazených 27. októbra 2020, 10:05

32-ročný poslanec z Vranova nad Topľou v statuse napísal, že v živote netrpel žiadnym vírusovým ochorením ako napríklad chrípka alebo herpes. Vraj existuje krvná skupina, v ktorej  v ktorej sa vírus dokáže len ťažko aktivovať. Bubnár si myslí, že práve on má túto krvnú skupinu. 

„No tento netopierský typ mikrobiologického života z dovozu so mnou nemal teda ani len najmenší problém a poviem vám, tak mizerne mi ešte nikdy nebolo,“ dodal. Svojim sledovateľov popísal aj príznaky, ktoré prežíva: „Som taký slabý, že ledva stojím na nohách, je mi zima, bolí ma hlava a necítim ani vône, ani chuť“.

Na záver ešte všetkých vyzýva, aby sa správali zodpovedne, dodržiavali nariadenia a cez víkend sa dali otestovať. „Tieto opatrenia sú jedinou mini zbraňou, ktorú naše vyspelé ľudstvo má. Prajem veľa zdravia a verím, že sa budem čoskoro môcť vrátiť k vám,“  píše na svojom Facebooku. 

O svojom pozitívnom teste na Facebooku ešte minulý týždeň informoval aj iný poslanec zo strany OĽaNO - Milan Potocký. Ešte pred ním bol pozitívne testovaný aj Gábor Grendel, podpredseda NR SR za OĽaNo. 

Odporúčané
Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) Neďaleko Slovenska vystúpi Travis Scott či Nicki Minaj. Na ktoré koncerty a festivaly sa oplatí ísť toto leto? (PREHĽAD) 16. apríla 2024, 12:30

Grendel na svojom Facebooku písal, že nemal žiadne príznaky a test absolvoval preventívne skôr, ako boli známe výsledky osoby, s ktorou sa stretol a ktorá mohla byť pozitívna. Peter Pellegrini v tom čase podpredsedu NR SR kritizoval, pretože Grendel bol v parlamente, hoci bol pozitívne testovaný na nový koronavírus. 

Októbrová schôdza Národnej rady NR SR sa v utorok prerušila do 3. novembra. Schôdzu prerušili v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu. Viacerí poslanci mali pozitívny test na ochorenie COVID-19 a ďalší sú v karanténe, preto hrozilo, že plénum nebude uznášaniaschopné. Je možné, že rokovania budú prebiehať online, v čom odborníci nevidia ústavnú prekážku.

Domov
Zdieľať
Diskusia