Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2020, 13:19
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Unikol trailer pre Toma a Jerryho. Nový film bude mixom animácie a reálnych hercov

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Warner Bros. už čoskoro začne prezentovať novú verziu Toma a Jerryho.

Warner Bros. France nedávno predčasne uvoľnilo prvý teaser trailer pre očakávaný film Tom & Jerry. Môžeme ho tak nájsť v horšej kvalite všade po internete. Ide o mix CGI animácie a hraného filmu, takže pomedzi skutočných hercov budú pobehovať animované postavy. Animácie navyše naschvál vyzerajú podobne tým, na ktoré sme zvyknutí z originálnych rozprávok.

Po prvých záberoch môžeme ostať optimisticky naladení, keďže Tom & Jerry vyzerá celkom fajn. Ťažko povedať, či si niečo podobné ešte v dospelosti dokážeme užiť, no ako nostalgický výlet do minulosti to môže fungovať. Navyše, s týmito úžasnými postavami môžeme zoznámiť mladšie generácie. 

Odporúčané
Toto si o Boratovi (možno) nevedel. Polícia prišla na natáčanie 37-krát a kvôli filmu sa rozviedla aj Pamela Anderson Toto si o Boratovi (možno) nevedel. Polícia prišla na natáčanie 37-krát a kvôli filmu sa rozviedla aj Pamela Anderson 22. októbra 2020, 14:45

O réžiu sa postaral Tim Story, zodpovedný napríklad za Fantastic Four z roku 2005 (a následné pokračovanie) či komédiu Ride Along. Tvorcovia sa mali držať tradičnej verzie a staviť na fyzickú komédiu, čo znamená, že Tom a Jerry nebudú potrebovať žiadnych dabingových hercov. Na druhej strane bude mať film aj skutočných hercov.

Uvidíme napríklad Chloë Grace Moretz či Michaela Peñu. Premiéra bola naplánovaná na 5. marec 2021. Uvidíme, či sa kiná dovtedy postavia na nohy, alebo bude film odložený.

Domov
Zdieľať
Diskusia