Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2020, 10:51
Čas čítania 1:24
Adam Novosad

Slováci vo veľkom zhejtovali status ministra Krajniaka. Si proste sexistický zaostalý vidlák, nakladali mu v komentároch

NEWS MILAN KRAJNIAK
Uložiť Uložené

Minister práce Krajniak sa vo svojom rezorte venuje aj otázkam rodovej rovnosti.

Minister práci Milan Krajniak sa v sobotu zobudil vo víkendovej nálade. Možno aj preto na svoj Facebook pridal status, v ktorom vysvetľoval, ako majú nastavený spoločný režim so svojou manželkou.

Zamyslel sa, že sa výborne dopĺňajú: „Ja sa vyzlečiem, ona vyperie, ja vstanem z postele, ona ustelie, ona uvarí, ja zjem. Čo by robila bezo mňa?“ spýtal sa so zamysleným smajlíkom.

Odporúčané
Matovič si vystrelil zo svojej angličtiny: Nezabudnite si zmeniť čas z ONE TIME na NEXT TIME Matovič si vystrelil zo svojej angličtiny: Nezabudnite si zmeniť čas z ONE TIME na NEXT TIME 25. októbra 2020, 7:50

Ak si chcel Krajniak vystreliť zo svojich fanúšikov a najmä neprajníkov, provokačným statusom trafil podľa väčšiny komentujúcich výrazne mimo. Na ministra sa zosypala kritika, že takýmto spôsobom degraduje ženy, ktoré v spoločnosti väčšinou stále vykonávajú najväčšiu časť neplatenej práce ako práve starostlivosť o domácnosť či deti. 

CHLAPI: A AKO TO DOMA MÁTE VY? Tak aspoň takto povedzme našim ženám: ĎAKUJEM‼

Posted by Milan Krajniak on Friday, October 23, 2020

Zmiešané pocity zo statusu mali ľudia aj preto, že Krajniak má na ministerstve práce na starosti aj otázku rodovej rovnosti. V komentároch sa tak začali množiť ostré aj menej ostré názory. „Výpovedná hodnota príspevku hodná IQ politika. Ľudia nemajú budúcnosť a on ustiela posteľ,“ rozhorčil sa užívateľ Milan Ž.

Domov
Zdieľať
Diskusia