Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2020, 17:25
Čas čítania 0:29
Viktor Kniš

Pri akej príležitosti počúva Gábor Boráros Vivaldiho a Beethovena, do ktorej speváčky bol zaľúbený a aká hudba ho motivuje?

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Slovenský MMA zápasník s maďarskými koreňmi nám do Refresher štúdia priniesol multižánrovú nádielku tipov na novú hudbu.

Populárny MMA zápasník Gábor Boráros prijal pozvanie do nášho štúdia, aby sa zúčastnil obľúbeného konceptu s názvom Čo ti hraje? Svojej povesti zabávača nezostal nič dlžný a predniesol nám aj tipy na novú hudbu, ktoré sme naozaj nečakali.

Gábor sa ukázal ako fanúšik vážnej hudby, ktorý však má jasno v tom, aká hudba dokáže namotivovať športovca jeho kalibru, zároveň si zaspomínal na 50 Centa a DMXa v najlepších časoch a prezradil tiež, aká hudba ho najviac hnevá a pokojne by kvôli nej rozbil rádio. 

Slovenský zápasník s maďarskými koreňmi v niektorých momentoch nedopustí práve na hudbu z juhu, ktorú pravdepodobne mnohí do dnešného dňa nepoznali. Gábor tiež prezradil, kto je jeho platonickou láskou zo zahraničných hudobných klipov a akú pesničku by pred zápasom pustil svojmu nepriateľovi.

Odporúčané
Novotného odkaz Borárosovi: Buď sa začneš správať ako športovec alebo instagramová hviezda, až kým nezhasneš Novotného odkaz Borárosovi: Buď sa začneš správať ako športovec alebo instagramová hviezda, až kým nezhasneš 21. októbra 2020, 18:08
Domov
Zdieľať
Diskusia