Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2020, 18:08
Čas čítania 0:39
Daniel Mikolášik

Novotného odkaz Borárosovi: Buď sa začneš správať ako športovec alebo instagramová hviezda, až kým nezhasneš

ŠPORT GÁBOR BORÁROS MMA OKTAGON
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Gábor Boráros sa podľa slov promotéra musí rozhodnúť, čo vlastne chce.

Promotér a spolumajiteľ organizácie Oktagon MMA Ondřej Novotný posiela tvrdý odkaz slovenskému bojovníkovi Gáborovi Borárosovi. Jedna z najznámejších tvárí československého MMA totiž posledné obdobie nie je v najlepšej kondícii a mnohí ho prirovnávajú k padajúcej hviezde.

Odporúčané
Gábor Boráros: Bojovník, ktorý rozdáva tvrdé údery ako na bežiacom páse a jedného dňa by chcel preraziť v USA (Rozhovor) Gábor Boráros: Bojovník, ktorý rozdáva tvrdé údery ako na bežiacom páse a jedného dňa by chcel preraziť v USA (Rozhovor) 26. apríla 2017, 16:11

V posledných siedmich zápasoch prehral hneď štyrikrát a zo zápasov si odniesol mnohé úrazy ako zranené koleno či roztrhnuté obočie. V nedávnom livestreame na youtubovom kanáli Fight Club News odpovedal Ondřej Novotný na otázku fanúšika, čo bude ďalej s Gáborom a jeho kariérou.

Podľa jeho slov je organizácia Oktagon s Borárosom dohodnutá, že do konca roka ešte nastúpi. „Gábor pochopil, že musí zmeniť prístup. Stojí na križovatke, z ktorej vedú iba dve cesty. Buď sa začneš správať ako profesionálny športovec so všetkým, čo k tomu patrí a s tým sa dostavia aj výsledky, pretože si enormne talentovaný frajer, ktorých je veľmi málo,“ začína v konštruktívnej kritike promotér.

„Alebo budeš ešte chvíľu instagramovou hviezdou a prisluhovačom všetkých možných dobrých aj zlých kamarátov a postupne tvoja hviezda bude klesať, až nakoniec zhasne. Je to na tebe,“ povedal na Borárosovu adresu Novotný.

Odkaz Borárosovi nájdeš tu 1:31:30

Gábor sa nedávno objavil aj v našej sérii Čo ti hraje

Domov
Zdieľať
Diskusia