Bratislava nemá núdzu o indické reštaurácie a väčšina z vás už v nejakej určite jedla. Viete ale, ako má indické jedlo chutiť naozaj?
Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty
Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu
Sleduj Podgast na Refresheri
- Ako majú vlastne chutiť najpopulárnejšie indické jedlá
- Prečo sú v Indii posvätné kravy a čo to má s jedlom
- Čo si Shrey myslí o vyprážanom syre či bryndzových haluškách
Shrey Kadam vyštudoval hoteliérstvo, no na Slovensku, kde žije už 8 rokov, pracuje v IT sektore. K jedlu mal blízko od detstva, jeho rodina prevádzkovala v Indii penzión. V Bratislave založil prvý indický food truck na Slovensku Mumbhai Express, v ktorom sa snaží robiť indické jedlá naozaj poctivo a učiť Slovákov, ako majú chutiť. Okrem toho, že dačo vie o indickej kuchyni, neostýcha sa úprimne hovoriť, čo sa mu páči aj nepáči na tej slovenskej.
Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustia do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.