Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou TV Markíza. 
12. októbra 2020, 10:22
Čas čítania 1:32
Jana Mikysová

Stredoškoláčka zamilovaná do profesora bratislavského gymnázia mu spôsobila nemalé problémy. Markizácky hit dnes pokračuje

FILMY A SERIÁLY PÁN PROFESOR
Uložiť Uložené

Nová epizóda populárneho seriálu Pán profesor bude o problémoch, ktoré môže spôsobiť neopätovaná láska.

Už dnes večer sa môžeš tešiť na ďalšiu, konkrétne siedmu časť úspešného markizáckeho seriálu Pán profesor. Najnovší diel bude bohatý na napínavé momenty, v ktorých hlavnú úlohu zohráva láska. 

Odporúčané
Slovenskí stredoškoláci streamovali, ako ich spolužiačka takmer vykonala veľkú potrebu do umývadla. Čo znamená #TotoSomJa? Slovenskí stredoškoláci streamovali, ako ich spolužiačka takmer vykonala veľkú potrebu do umývadla. Čo znamená #TotoSomJa? 5. októbra 2020, 9:19

Moderný vzťahový seriál s komediálnymi prvkami z prostredia fiktívnej slovenskej strednej školy divákov prenáša do školských lavíc bratislavského gymnázia. Stredoškolský profesor Samo (Tomáš Maštalír) sa s netradičným spôsobom výučby niekedy aj proti svojej vôli angažuje v problémoch druhákov.

Kľúčovou postavou siedmej epizódy je študentka Rebeka, ktorú stvárňuje herečka Rachel Šoltésová. Tá bude postavená pred neľahké rozhodnutia, v ktorých sa v živote ocitli mnohí, nielen mladí ľudia. Zamiluje sa do svojho profesora Sama, ktorému tým spôsobí nemalé problémy. 

Kvôli zamilovanej študentke profesor čelí doživotnému zákazu učenia. Ukáže sa jeho nevina?
Zdroj: TV Markíza

Samo spočiatku netuší, kto mu vyznáva lásku, no keď príde na to, že ide o študentku, rozhodne sa použiť svoje overené taktiky. Aj napriek tomu, že ho jeho kolegyňa Klaudia odhovára, urobí po svojom, čím si zarobí na malér. 

Odporúčané
Stredoškolská trieda s najväčším počtom infuencerov na Slovensku? Stredoškolská trieda s najväčším počtom infuencerov na Slovensku? 2. marca 2020, 11:32

Rebeka vo svojej zamilovanosti robí všetko preto, aby Sama získala pre seba a ani jeho overené taktiky mu nepomáhajú. Naopak, počas ich rande ich natočia študenti gymnázia a tí si video samozrejme nenechajú pre seba. Šíriace sa video ani presviedčanie spolužiakov Rebeku neodradí od svojho zvádzania, čo vyústi v ešte väčší problém a Samovi hrozí doživotný zákaz učenia.

Rebeka pri zvádzaní svojho učiteľa odhodila všetky zábrany, opýtali sme sa preto herečky Rachel Šoltésovej či bolo natáčanie týchto scén náročné. „Trochu áno, cítila som sa trápne. Ale to samozrejme k herectvu patrí a trápnosť mám obzvlášť rada, pretože dokáže zaujímavo vplývať na diváka,“ opisuje svoje pocity z natáčania predstaviteľka Rebeky. 

Kvôli zamilovanej študentke profesor čelí doživotnému zákazu učenia. Ukáže sa jeho nevina?
Zdroj: TV Markíza

Rachel nám potvrdila, že sa dokáže stotožniť s postavou Rebeky, ktorá sa ocitla zamilovaná do profesora. „Aj ja som bola v tom veku a emócie sú vtedy veľmi zvláštne a dokážu mladého človeka ovládnuť,“ dopĺňa herečka.

S konaním jej seriálovej postavy však nesúhlasí. „Nespôsobila by som svojmu pedagógovi také problémy ako Rebeka a najmä nie som tak naivná, aby som po toľkých signáloch nevedela rozoznať, že daný človek o mňa zjavne nemá záujem,“ objasňuje. Na otázku, čo by odporučila mladým, ktorí sa zamilovali do svojich pedagógov odpovedá, aby si to dobre premysleli a prípadne, aby počkali. 

Kvôli zamilovanej študentke profesor čelí doživotnému zákazu učenia. Ukáže sa v seriáli jeho nevina?
Zdroj: TV Markíza

Napätá situácia obmäkčí nielen študentov, ale aj Klaudiu, ktorá prizná, že by jej Samo naozaj chýbal. Dokáže si Rebeka uvedomiť dôsledky svojej bezhlavej zamilovanosti a zachráni profesora pred koncom kariéry?

Ako to celé dopadne, sa dozvieš už dnes večer o 20:30 na Markíze. 

Domov
Zdieľať
Diskusia