Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Samsung.
30. septembra 2020, 18:24
Čas čítania 1:20
Sponzorovaný obsah

Samsung vypočul požiadavky fanúšikov a výsledkom je model S20 FE s výhodnou cenovkou

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

FE v názve znamená Fan Edition, teda fanúšikovská edícia. Tento model tak mal byť vytvorený na základe kritiky alebo požiadaviek fanúšikov značky.

Samsung Galaxy S20 FE je unikátom, keďže nevznikol na popud skúsených inžinierov a dizajnérov, proces tentokrát skúsená technoligická značka otočila úplne opačne. Skratka znamená Fan Edition, teda fanúšikovská edícia. Tento model zohľadňuje spätnú väzbu a požiadavky od zákazníkov.

Smartfón na mieru pre fanúšikov? Samsung spravil telefón podľa požiadaviek používateľov
Zdroj: Samsung

Zlatá stredná trieda

Samozrejme, platiť tisíc eur a viac za telefón, ktorý jednak nedokážeš využiť na sto percent a zároveň vidíš detaily, ktoré by sa dali upraviť, nemusí byť príjemné. Aj preto ťa v tomto prípade poteší cenovka 649 eur.

Odporúčané
Galaxy S20 FE má byť smartfón, aký si vypýtali fanúšikovia značky Galaxy S20 FE má byť smartfón, aký si vypýtali fanúšikovia značky 23. septembra 2020, 17:51

Čo sa týka samotných parametrov, výrobca dostal príležitosť uvedomiť si, že skutočne nadupané parametre Samsungov S20 v skutočnosti 95 % používateľov nikdy nevyužije dostatočne efektívne. Aj preto klesá napríklad kapacita RAM a mierne sa upravujú aj parametre zadnej trojice kamier. Tie zostávajú prakticky totožné a len skutočne náročný fotograf spozoruje zmeny. Čakajú ťa jasné fotky aj v tme a 30-násobný zoom.

Fanúšikovia majú jasno aj v tom, ktorý typ displeja chcú. Podľa očakávaní ide o 6,5 palcový Super Amoled s Full HD+ rozlíšením a 120Hz pre super hladké scrollovanie, čo zároveň šetrí výdrž batérie. 

Parametre nie sú všetko

Obzvlášť v dnešnej dobe si dávame záležať aj na dizajne smartfónu, keďže sme zvyknutí ich na stretnutí, v reštaurácii, ale aj pri posedení s kamarátmi vyložiť na stôl a jedným okom sledovať notifikácie. 

Najskalnejší fanúšikovia spoločnosti Samsung si vyžiadali zmenu v podobe zadnej časti z matného plastu, ktorý môže byť odolnejší voči nárazom a celkovo akčnejšiemu zaobchádzaniu. Zároveň si môžeš byť istý, že odtlačky prstov a šmuhy sa na tomto povrchu stratia oveľa jednoduchšie. Na odolnosti pridáva aj hliníkový rám a Gorilla Glass 3, ktorý sa postará o bezpečnosť displeja. 

A to stále nie je všetko. V porovnaní so staršími súrodencami je S20 FE dostupný v šiestich farebných prevedeniach, ktorými môžeš vystihnúť svoju povahu.

Smartfón na mieru pre fanúšikov? Samsung spravil telefón podľa požiadaviek používateľov
Zdroj: Marián Biel

Galaxy S20 FE si môžeš ešte niekoľko posledných hodín predobjednať na oficiálnej stránke Samsungu za 649 eur s kapacitou pamäte 128 GB. Na rovnakej stránke si môžeš vybrať aj jeden z dvoch špeciálnych darčekov.

Bude zaujímavé sledovať, ako sa po tejto nečakanej novinke zmení nálada na technologických fórach. Zdá sa totiž, že na nich Samsung strávil dosť veľa času, aby odsledoval, čo fanúšikovia skutočne požadujú.

Domov
Zdieľať
Diskusia