Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. septembra 2020, 21:44
Čas čítania 0:47
Martin Mičuda

Potvrdené! Hyundai i30 N dostane po facelifte očakávaný 8-stupňový automat

Potvrdené! Hyundai i30 N dostane po facelifte očakávaný 8-stupňový automat
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.hyundai.news/eu/model-news/new-hyundai-i30-n-will-feature-new-design-and-dual-clutch-transmission/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">hyundai.news</a>
TECH HYUNDAI
Uložiť Uložené

K samotnému odhaleniu príde v priebehu najbližších týždňov.

Hyundai začiatkom roka predstavil modernizovanú podobu úspešného modelu i30, na facelift vrcholného variantu i30 N však naďalej čakáme. To nám ale najnovšie skracuje hŕstka oficiálnych informácii, ktoré nám automobilka podsúva. K samotnému odhaleniu dôjde za niekoľko týždňov, vďaka prvým záberom už ale teraz vieme, ako bude vynovené N-ko vyzerať.

Najväčšími optickými zmenami prejde predná časť, kde sa nasťahujú skutočne vyzývavé full-LED svetlá s prísnou grafikou. Po vzore bežnej i30-ky, aj N-ko dostane väčšiu, širšiu masku a zároveň aj agresívnejšie nárazníky. V ponuke sa ocitne nový modrastý odtieň karosérie či špecifické 19" disky kolies. Pozornému oku neujde ani nová grafika koncových LED svetiel, žiaľ, smerovky a cúvacie svetlo bude naďalej zastrešovať halogénová žiarovka. Viac ale zaujmú značne väčšie koncovky výfuku a rozmernejší difúzor.

Domov
Zdieľať
Diskusia