Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Tatra banka.
18. septembra 2020, 16:01
Čas čítania 1:28
Sponzorovaný obsah

Jediným klikom môžeš zmeniť smer, odkazuje digitálna osobnosť Bejby Blue. Počúvaj jej spevácky debut s náznakom rapu

HUDBA
Uložiť Uložené

Prvá digitálna osobnosť je dôkazom, že každý môže byť tým, čím len chce, stačí mať jasnú víziu. A ak pri tom efektívne využiješ aj sociálne siete, môžeš motivovať ďalších.

Prvá digitálna osobnosť na Slovensku Bejby Blue, odštartovala svoju cestu za neobmedzenými možnosťami účasťou v Dalybovom klipe 4eva. Práve tento raper ju sprevádza na hudobnej ceste aj naďalej a výnimkou nie je ani nový song.

Aktuálnu novinku totiž po hudobnej stránke ošéfoval práve člen Haha Crew z FCK THEM, ktorého charakteristický  „touch“ sa nesie celým trackom. Samotný klip, ktorý je plný efektov, vyzerá ako z budúcnosti a s realitou ho spája len žltý gauč a koberec s logom labelu, ku ktorému má Bejby Blue prirodzene najbližšie.

Mnohí fanúšikovia si aj v komentároch všimli, že máme možnosť počuť aj náznaky rapu, tajomnej speváčky sme sa preto pýtali, či si myslí, že sa tomuto žánru raz priblíži ešte oveľa viac. Dozvedeli sme sa, že sa nebráni ani iným spoluprácam alebo rapovaniu, aktuálne sa však teší z nového songu a klipu. Práve tým smerom venuje teraz všetku energiu.

A ako sa teda plnia v digitálnej dobe sny? Dôležité je začať, chytiť sa toho, čo ťa baví a približovať sa cieľu. Netreba sa báť zmien, tie sú totiž v rýchlom svete priam žiadúce. 

Jediným klikom môžeš zmeniť smer, odkazuje digitálna osobnosť Bejby blue. Počúvaj jej spevácky debut s náznakom rapu
Zdroj: Bejby Blue

Samotná Bejby Blue Instagrame už niekoľko mesiacov ukazuje, že ak máš skutočnú víziu a ideš si za svojim snom, dá sa to robiť nenásilnou a veľmi prirodzenou cestou, ktorá môže byť zároveň motiváciou pre druhých. 

Bejby Blue sa snaží ukázať, že žijeme v dobe neobmedzených možností, dôkazom čoho je aj jej cesta za úspechom. Kým si plní to, čo si zaumienila, prilákala na svoj profil viac ako 6500 sledovateľov, ktorým teraz aj prostredníctvom vlastnej debutovej piesne odkazuje, že nie nič dôležitejšie ako zamerať sa na svoju budúcnosť a vlastnú cestu, ktorá má namierené do čoraz digitálnejšieho sveta. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bejby blue (@bejby.blue),

Ak sa aj ty chceš stať súčasťou digitálneho sveta, Bejby Blue ti bude vedieť poradiť, stačí nasledovať jej kroky. Jej prvým odporúčaním na ceste za svojim snom je otvoriť si Študentský účet pre digitálne osobnosti v Tatra banke, ku ktorému aj tento rok získa každý 30 eur.

Peniaze získaš automaticky, naviac však môžeš vyhrať aj skvelé ceny z budúcnosti, ako napríklad iPhone 12 alebo najnovší MacBook, ktorý ešte ani nevyšiel. Môže byť tvoj hneď, ako ho Apple predstaví a vydá. Všetky info o Bejby Blue a Študentskom účte nájdeš na tatraacademy.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia