Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Fortuna.
24. septembra 2020, 13:57
Čas čítania 1:50
Sponzorovaný obsah

Oktagon 16 je plný hviezdnych mien. Vrcholom večera bude súboj slovenských megatalentov

ŠPORT MMA
Uložiť Uložené

Údery, kopance, zápas v stoji, boj na zemi a ďalšie techniky iných bojových športov a umenia - aj to bude Oktagon 16, ktorý sa koná 26. septembra v Brne.

Nadšenci zmiešaných bojových umení, pozor! Už čoskoro nás čaká podujatie, ktoré by si si nemal nechať ujsť. Legendárne mená, sila, priebojnosť a napätie, ktoré graduje s každou minútou. Aj to je OKTAGON!

Turnaj bojových umení však pre teba nemusí tentokrát znamenať len športový zážitok. Môžeš aj vyhrať. Vďaka Fortune a jej stávke bez rizika totiž môžeš len vyhrať.

Najprv si povedzme o tom, na čo sa v Oktagone 16 môžeš tešiť a na aké zápasy si budeš môcť tipnúť. Neskôr sa dočítaš, ako môžeš staviť na svojho favorita teraz aj bez rizika.

OKTAGON 16

OKTAGON  s číslom 16 bude v poslednú septembrovú sobotu. Nálož MMA plnú naozajstných hviezd, ale aj mladých talentov domácej scény bude sprevádzať aj veľkolepá audiovizuálna show, vďaka ktorej bude OKTAGON 16 naozaj nezabudnuteľným zážitkom.

Oktagon
Zdroj: Oktagon

Program, súboje a hviezdne mená

 V sobotu zažije Brno až 11 atraktívnych duelov, na ktoré si môžeš staviť. Boráros bude stáť proti Primerovi, Brož proti Shestakovi, Dohnal proti Simonovi. Okrem ďalších mladých talentov sa môžeš už teraz tešiť na vrchol celého programu  - súboj Ryšavý vs. Paradeiser.  

Oktagon 16 je plný hviezdnych mien. Vrcholom večera bude súboj slovenských megatalentov
Zdroj: Oktagon

Súboj slovenských megatalentov 

Karol Ryšavý patrí k najtalentovanejším MMA bojovníkom na Slovensku, aj keď jeho začiatky boli ťažké. Pre jeho správanie mimo tréningy si ho mnohokrát zavolal na koberček majiteľ Spartakus Fight Gymu. Nechýbalo veľa a natrvalo by ho vylúčili. Oporu našiel v trénerovi Attilovi Véghovi, ktorý mu pomohol sústrediť sa na to podstatné.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karol Bomby Ryšavý (@karol_bomby_rysavy),

Proti Karolovi bude 26. septembra stáť samotný Paradeiser. Ronald alias „Rony“ Paradeiser patrí bezpochyby medzi najnádejnejších zápasníkov slovenskej scény. Pre mnohých je bojovníkom, ktorý popiera názory, že v MMA sú len ľudia s horou svalov bez vysokého IQ. Už teraz sa môžeš tešiť na to, ako svoj rozum použije v súboji proti Ryšavému! To bude duel!

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ronald Paradeiser (@pararony),

VIZITKA PODUJATIA: OKTAGON 16
  • Miesto konania: Zoner BOBYHALL, Sportovní, Brno-Královo Pole, Česko
  • Dátum: 26. 09. 2020 18:00 (Sobota)
  • Program: Súboj slovenských megatalentov Ryšavého s Paradeiserom, Gábor, KRÁLOVNA PODZEMÍ a senzácia posledných mesiacov Tereza Bledá

Stav na toho správneho a vyhraj

Ak je MMA tvoj život a trúfaš si tipnúť na víťaza, neváhaj a urob to teraz. Fortuna ti prináša super príležitosť, ktorú sme spomenuli už v úvode článku. O čo ide? Ak stavíš na svojho favorita (alebo favoritov) Oktagonu 30 eur a vyhráš, výhra je tvoja. Ak prehráš, nič sa nedeje, pretože Fortuna ti tvoj vklad vráti

Ako funguje Fortuna stávka bez rizika?

1. Zaregistruj sa a stav si úplne bez rizika až za 30 EUR! Ak netrafíš, Fortuna ti vráti vklad. Táto bonusová ponuka  však platí len pre nových hráčov.
2. Stav si a sleduj živé prenosy z Fortuna ligy, prestížnych európskych líg (La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1), NHL, KHL, tenisových grandslamov a ďalších športov na FORTUNA TV.

3. V aplikácii od Fortuny nájdeš kompletnú kurzovú ponuku, priame prenosy, všetky štatistiky a výsledky zápasov. Stávkovať tak môžeš rýchlo a pohodlne aj zo svojho mobilu.

Tak čo, skúsiš svoje šťastie s Oktagonom? Pre bližšie info o stávke bez rizika klikaj SEM a ak si chceš mrknúť kurzy nájdeš ich TU.

Domov
Zdieľať
Diskusia