Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams
14. augusta 2020, 12:54
Čas čítania 0:41
Richard Balog

230 metrov štvorcových obytnej plochy a výhľad na Slavín. To všetko ponúka bývanie za takmer 1,3 milióna eur

230 metrov štvorcových obytnej plochy a výhľad na Slavín. To všetko ponúka bývanie za takmer 1,3 milióna eur
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Výnimočný 3-izbový byt, ktorý len nedávno prešiel kompletnou rekonštrukciou pod dohľadom architekta.

Dopyt po nehnuteľnostiach v rámci Bratislavy je stále vyšší, ako reálna ponuka developerských spoločností či realitných kancelárií a prekážkou nie sú ani neustále rastúce ceny. Nájsť pekný byt v atraktívnej lokalite tak predstavuje neľahkú úlohu, s ktorou sa nie každý dokáže popasovať podľa prvotných predstáv... 

Samostatnou kategóriou sú pritom lukratívne stavby s cenovkou nad 500 000 €, aké zväčša človek obdivuje len vo filmoch a vďaka slovenskému zastúpeniu Svoboda & Williams dnes budeš mať možnosť nazrieť do veľkometrážného bývania v Starom Meste s výhľadom na Slavín, ktorého cena sa zastavila na sume 1 290 000 €.

Odporúčané
Výnimočná lokalita a moderný dizajn. Aj takýto parádny byt sa dá prenajať v Bratislave Výnimočná lokalita a moderný dizajn. Aj takýto parádny byt sa dá prenajať v Bratislave 10. augusta 2020, 16:16

Konkrétne pritom ide o 3-izbové hniezdočko na Zámockej ulici s výmerou 232 metrov štvorcových, ktoré len prednedávnom prešlo kompletnou rekonštrukciou pod dohľadom skúseného architekta.   

Už na prvý pohľad výnimočná nehnuteľnosť svojim novým majiteľom ponúkne dostatok osobného priestoru zahaleného do nadštandardných materiálov a luxusného zariadenia. Za všetky spomenieme napríklad talianské dubové parkety, nábytok Poltrona Frau alebo spotrebiče vyhľadávanej značky Miele. 

Lepší pohľad si avšak vytvoríš na základe jednotlivých snímkov v galérii, pričom v komentároch sa s nami môžeš podeliť o svoj názor na vzhľad a cenu za toto bratislavské kráľovstvo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia