Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2020, 17:17
Čas čítania 0:37
Viktor Kniš

Ivan Kmotrík má problém: Polícia začala trestné stíhanie v súvislosti s Národným futbalovým štadiónom

NEWS
Uložiť Uložené

Vicepremiér Holý ešte v júli po rokovaní vlády vyhlásil, že štát neodkúpi futbalový štadión.

Polícia začala trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku a zneužitia právomoci verejného činiteľa v súvislosti s Národným futbalovým štadiónom.

V utorok o tom informovali tlačový a informačný odbor Úradu vlády SR a podpredseda vlády pre legislatívu a strategické plánovanie Štefan Holý.

Odporúčané
Štát od Ivana Kmotríka odmietne odkúpiť Národný futbalový štadión za 100 miliónov eur. Nie je jasné, kde bude hrávať reprezentácia Štát od Ivana Kmotríka odmietne odkúpiť Národný futbalový štadión za 100 miliónov eur. Nie je jasné, kde bude hrávať reprezentácia 15. júla 2020, 15:46


„Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave, ako orgán činný v trestnom konaní, začalo trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin porušovania povinnosti pri správe cudzieho majetku a zneužitia právomoci verejného činiteľa,“ informoval Holý o posune v prípade trestného oznámenia v tejto veci.

Domov
Zdieľať
Diskusia