Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2020, 15:54
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

5. séria Money Heist bude posledná. Dočkáme sa jej na budúci rok

FILMY A SERIÁLY MONEY HEIST
Uložiť Uložené

La Casa de Papel smeruje do finále. Podarí sa zlodejom zase prekabátiť policajtov?

Milovaný španielsky seriál La Casa de Papel skončí 5. sériou, informuje The Hollywood Reporter. Ide o prekvapivý krok, keďže sme počítali s tým, že tvorcovia a hlavne Netflix budú chcieť seriál vyžmýkať čo najdlhšie.

Očakávali sme minimálne ďalšie 2 série. Scenáristi si pravdepodobne povedali, že nechcú robiť ďalšiu nekonečnú telenovelu a presvedčili Netflix, že príbeh najlepšie zakončia v ďalšej sérii. 

Odporúčané
Podľa akej metropoly má meno Profesor a ako sa mal seriál pôvodne volať? Toto je 10 zaujímavostí o seriáli Money Heist Podľa akej metropoly má meno Profesor a ako sa mal seriál pôvodne volať? Toto je 10 zaujímavostí o seriáli Money Heist 18. apríla 2020, 11:01

Nakrúcanie 5. série sa začalo presne dnes. Prebehne v Španielsku, Portugalsku a v Dánsku, z čoho poskladajú 10 epizód. Tie by sa na Netflixe mali objaviť niekedy v priebehu budúceho roka. Jednou z hereckých posíl je Ángel Silvestre, ktorého môžeš poznať z ďalšieho geniálneho seriálu od Netflixu, Sense8. 

4. sériu La Casa de Papel (Money Heist) videlo na Netflixe za prvé 3 týždne 65 miliónov domácností (platiacich profilov). Ide o jeden z najúspešnejších seriálov na Netflixe. Oficiálne to ešte nie je, ale s najväčšou pravdepodobnosťou sa po skončení hlavného seriálu dočkáme spin-offov, ktoré sa zamerajú na ďalšie postavy či iné lúpeže. 

Domov
Zdieľať
Diskusia