Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. júla 2020, 6:45
Čas čítania 0:30
Viktor Kniš

Nezvyčajná dopravná nehoda: V Malackách sa prepadlo auto do jamy

NEWS
Uložiť Uložené

Pravdepodobne ide o prepad kanalizačnej prípojky.

Mestský portál malacky.sk informuje o kurióznej dopravnej nehode, ktorá sa udiala v časti, ktorú nazývajú „pri Gajdárovi.“

Na jednom z parkovacích miest sa vytvorila obrovská jama, práve v čase, keď na ňom parkovalo osobné vozidlo. Podľa informácií zásahových zložiek sa auto prepadlo ľavým zadným kolesom do jamy a jeho majiteľ mal veľké šťastie, že nebola o niečo väčšia a vozidlo sa podarilo zachrániť bez väčších škôd.

Podľa predbežných zistení ide o prepad kanalizačnej prípojky Bratislavskej vodárenskej spoločnosti, zatiaľ však nie je zrejmé, čo prepad spôsobilo.  

„Na mieste zasahovali hasiči, polícia a odťahová služba. K výrazným materiálnym škodám na vozidle neprišlo. V prípade poškodeného povrchu parkoviska, BVS už objednala diagnostiku kanalizačného potrubia kamerovým systémom, ktorá predpoklad prepadu prípojky potvrdí alebo vyvráti,“ informoval Matúš Gelinger z Útvaru výstavby a životného prostredia MsÚ Malacky.

Foto: V Malackách sa prepadlo auto do veľkej jamy
Zdroj: malacky.sk
Domov
Zdieľať
Diskusia