Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti ČSOB.
1. júla 2020, 17:13
Čas čítania 0:42
Sponzorovaný obsah

Ako Šajmo prinútil mladých Slovákov vyzliekať sa do plaviek a robiť stojky?

REFRESHER
Uložiť Uložené

Zavolali sme niekoľkým Slovákom, ktorí boli ochotní splniť nie práve jednoduchú výzvu.

 

So Šajmom to mladí Slováci nemajú jednoduché, len nedávno skúšal obyvateľov Bratislavy, či ho dokážu rozosmiať a tentokrát sa spojil s ďalšími na území celého Slovenska, aby im opäť dal trochu zabrať. Keďže mu chýba poriadna dávka zábavy kvôli krízovým opatreniam, zabáva sa spoločne s našimi sledovateľmi aspoň takto. Samozrejme, vždy má pripravené okrem úloh aj odmeny, pričom tentokrát jeho respondenti súťažia o prenosný reproduktor JBL.

Náš moderátor chcel zistiť, akí pohotoví sú Slováci, a tak im zadal niekoľko na prvý pohľad jednoduchých úloh. Niektorí sa museli vyzliekať, inú robiť stojky alebo hľadať v byte predmety podľa zadania. Ako sa úlohami popasovali už uvidíš v našom videu. 

Tvojou úlohou bude zahlasovať za jedného zo súťažiacich, kto si podľa teba výhru zaslúži. Rovnako aj jeden z hlasujúcich získa JBL reprák. A to nie je všetko. 

Odporúčané
Ak rozosmeješ Šajma, môžeš získať 33 eur. Slováci skúšali vtipy, ukrajinské slovíčka aj písali básničky Ak rozosmeješ Šajma, môžeš získať 33 eur. Slováci skúšali vtipy, ukrajinské slovíčka aj písali básničky 9. júna 2020, 17:30

Vďaka FUN účtu od ČSOB môžeš získať 33 eur aj ty. Ak si ho od dnešného dňa do 31. júla otvoríš a prihlásiš sa do mobilnej aplikácie ČSOB SmartBanking, okamžite získaš túto odmenu, ktorú môžeš použiť na akúkoľvek formu zábavy, ale napríklad aj ako svoju prvú investíciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia