Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Booyang.
30. mája 2020, 8:45
Čas čítania 0:48
Sponzorovaný obsah

Ukáž svoj hudobný talent a vyhraj 4-tisíc eur. Aplikácia Jara Slávika hľadá nádejných hudobníkov, producentov, spevákov a raperov

HUDBA
Uložiť Uložené

Stačí si aplikáciu dostupnú pre operačné systémy iOS a Android stiahnuť, zaregistrovať sa a pridať svoje video. O tvojej výhre rozhodujú ostatní používatelia.

Aplikácia, s ktorou prichádza Jaro Slávik, je realitou. Cieľom je dať priestor talentovaným ľuďom v rôznych kategóriách, zároveň ide o plnohodnotnú sociálnu sieť, ktorá umožnuje okrem náhravania vlastných videí aj prehliadať obsah a sledovať to, čo ťa práve v konkrétnych kategóriách baví. Už dnes na Booyang nájdeš globálnu komunitu ľudí, ktorá nie je nutne obmedzená len na Slovensko a Česko. Aj keď, samozrejme, tieto národnosti zatiaľ dominujú. 

Práve vďaka aplikácii máš teraz možnosť vyhrať 4-tisíc eur, resp. 100-tisíc českých korún. Jaro Slávik totiž zverejnil výzvu pre hudobnú kategóriu, v ktorej je tvojou úlohou ukázať svoje schopnosti, či už si talentovaný hudobník, producent, spevák, raper alebo celá kapela. Kreativite sa žiadne medze nekladú.

Odporúčané
Jaro Slávik: Keď sa aplikácia na hľadanie talentov rozbehne, budeme potrebovať tisícky zamestnancov (Rozhovor) Jaro Slávik: Keď sa aplikácia na hľadanie talentov rozbehne, budeme potrebovať tisícky zamestnancov (Rozhovor) 7. septembra 2019, 16:38

Stačí si aplikáciu dostupnú pre operačné systémy iOS a Android stiahnuť, zaregistrovať sa a pridať svoje video. O víťazovi až do konca júna rozhodujú ostatní používatelia Booyang svojimi hlasmi. Vyhráva ten, kto ich bude mať na konci budúceho mesiaca najviac. Hlasovať môžu užívatelia každých 10 minút, ak je teda niekto presvedčený, že si to naozaj zaslúžiš, môžeš si od neho vyslúžiť naozaj veľkú podporu. 

Výzva je v konečnom dôsledku atraktívna aj pre každého, kto síce nemá v pláne zapojiť sa a ukazovať svoj talent, ale zároveň chce objaviť nové hudobné zákutia. 
 

Domov
Zdieľať
Diskusia