Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2020, 21:42
Čas čítania 0:22
Tímea Krauszová

V noci bude na celom Slovensku mrznúť, teploty môžu klesnúť až na mínus štyri stupne

NEWS POČASIE SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Dnes v noci nás čaká náhle ochladenie.

V noci zo štvrtka na piatok 8. mája bude na celom Slovensku mrznúť. Slovenský hydrometeorologický ústav vydal výstrahy prvého stupňa pred nízkymi teplotami a prízemným mrazom. Informuje o tom na svojej webovej stránke.

Očakávame až -4° C

Výstraha platí pre celé Slovensko. Miestami sa očakáva dosiahnutie minimálnej teploty vzduchu do -4 stupňov Celzia. SHMÚ upozorňuje, že mráz predstavuje nebezpečenstvo pre citlivé plodiny. Výstraha platí od polnoci do 7.00 h.

Predpovede počasia na najbližšie dni naznačujú, že sa budeme musieť podobne ako celá Európa pripraviť na výrazné zmeny. Prichádza historicky rekordné ochladenie, prečítaj si o tom viac.

Odporúčané
Prichádza rekordné ochladenie, môže prepísať históriu: Teploty v Európe klesnú aj o 20 stupňov Prichádza rekordné ochladenie, môže prepísať históriu: Teploty v Európe klesnú aj o 20 stupňov 7. mája 2020, 14:55
Domov
Zdieľať
Diskusia