Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Dr. Oetker.
9. mája 2020, 9:58
Čas čítania 2:34
Sponzorovaný obsah

5 vecí, ktoré potrebuješ na ideálne rande: Takto zistíš, že si s partnerom snov

GASTRO
Uložiť Uložené

Ideálne rande nemusí prebehnúť v päťhviezdičkovom hoteli, láska však ide cez žalúdok a s tou správnou polovičkou môžeš zažiť dokonalý večer skoro kdekoľvek.

Predstavy ideálneho rande sú, samozrejme, subjektívne, existuje však niekoľko základných bodov, ktoré stačí splniť, ak chceš stráviť so svojou polovičkou ideálny obed alebo večeru. Pochopiteľne, okúzliť nášho partnera, resp. potenciálneho partnera nechceme len na prvom rande, čaro tých najpevnejších vzťahov spočíva aj v tom, že sa dokážu partneri prekvapovať opakovane počas dlhých rokov. 

Pripravili sme preto jednoduchý návod, ako zažiť vysnívané rande tak, aby išlo o čarovný moment, aký môžeš v rôznych variáciách opakovať donekonečna. Romantika, vzrušenie z nových zážitkov a s tým spojené chemické procesy v našom mozgu, v konečnom dôsledku veľmi pozitívne vplývajú na naše zdravie, zbavujú nás stresu a majú tak priaznivý účinok na všetko, čo robíme. Je to úplne jednoduché, nepotrebuješ dokonca ani veľký rozpočet a príprava takého rande ti nezaberie veľa času, ak si dostatočne kreatívny.  

5 vecí, ktoré potrebuješ na ideálne rande: Takto zistíš, že si s partnerom snov
Zdroj: Dr.Oetker Ristorante
Ideálny partner

Ako ho však spoznať? Pravdepodobne je to ten, s ktorým sa máš o čom porozprávať, zdieľate podobné hodnoty a pohľad na svet. Nezabúdaj, že nemusíte mať rovnaké názory, úplne stačí, ak sa o nich viete pobaviť. A to všetko pri príjemnej atmosfére, ktorú môžeš navodiť, ak vyberieš správne miesto, jedlo a moment prekvapenia. 

Rande v konečnom dôsledku už v dnešnej dobe môže napĺňať aj význam slova kamarátske stretnutie, môžeš si ho dohodnúť aj s blízkym kamošom, s ktorým máš jednoducho dobrý priateľský vzťah. 

Miesto

Každý v dlhodobom vzťahu určite veľmi dôverne pozná to zvučné „neviem,“ keď sa opýta svojho partnera, kam by chcel ísť na obed alebo večeru. Ak si teda chceš ušetriť trápenie, najlepšou alternatívou je jednoducho zostať doma. 

Domáce rande má v skutočnosti oveľa viac výhod, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Môžeš sa s partnerom porozprávať v pokoji, predviesť pri tom môžeš aj svoje schopnosti pri prestieraní stola, čo sa ukazuje ako ďalšia príležitosť, ako toho druhého prekvapiť. A aj keď nemáš náhodou cit pre dizajn, nezabudni, že stôl bude vyzerať milionkrát lepšie, keď naň položíš čerstvú pizzu.

5 vecí, ktoré potrebuješ na ideálne rande: Takto zistíš, že si s partnerom snov
Zdroj: Dr.Oetker Ristorante
Moment prekvapenia

Ak ide o prvé stretnutie, dôležitý je prvý dojem, ak ste s partnerom už dlho, dôležitý je moment prekvapenia, aký dokážeš do vzťahu priniesť opakovane. Zameraj sa na detaily, môžeš priniesť malý darček, niečo vyrobiť, alebo pripraviť pre svojho milého či milú zaujímavý odkaz. Hlavne zapoj kreativitu a využi to, čo o svojom hosťovi vieš. 

Jedlo

Lebo láska ide cez žalúdok. Ak právne nie si gastronomický mág a nechceš riskovať studené donáškou zničené jedlo od kuriéra, ktorý práve nemá svoj deň, obľúbenou alternatívou je aj mrazená pizza. Teraz si asi hovoríš, že polotovar nemôže na nikoho zapôsobiť. Opak je však pravdou. Opýtaj sa kamošov a kamošiek, kto by jej povedal nie. 

Na svoje si dnes už prídu aj vegetariáni, pre ktorých do rodiny lahodnej Pizza Ristorante od Dr. Oetker po novom pribudla aj jarná novinka Spinaci. Tá očarí chuťové poháriky príjemou kombináciou tenkého chrumkavého cesta, čerstvého listového špenátu a šťavnatých cherry paradajok na bohatom paradajkovom základe, ktoré je doplnené o kombináciu syrov eidam a mozzarella.  Celková chuť pizze je podčiarknutá jemne pikantnou cesnakovou omáčkou, ktorá skvelo dotvára túto jarnú symbiózu chutí. Jednoducho klasika, ktorou nemôžeš nič pokaziť.

A naviac, už nemusíte riešiť, či bude pozývať muž, alebo si účet rozdelíte. Stereotyp o tom, že by mali platiť muži sa totiž dávno vytratil, môže však na prvom rande spôsobiť trápnu situáciu.

5 vecí, ktoré potrebuješ na ideálne rande: Takto zistíš, že si s partnerom snov
Zdroj: Dr.Oetker Ristorante

Program

Netflix, spoločenské hry alebo len obyčajná konverzácia, možností je nekonečno a každému vyhovuje niečo iné. Ak patríš medzi súťaživejšie typy, mal by si vedieť aj o aktuálnej májovej súťaži s Ristorante. Tvorcom je jasné, že začiatkom každej lásky je rande, preto sa prostredníctvom sociálnych sietí pýtajú, s kým by si si najradšej svoje RistoRANDE užil.

Tvojou úlohou je odpovedať na otázku v komentári a automaticky sa zapojíš do súťaže o jeden z dvoch špeciálnych balíčkov Ristorante. Taktiež ide o prvú zo štyroch otázok v nasledujúcich týždňoch, na ktorú máš úprimne odpovedať, ak sa chceš zapojiť do súťaže o hlavné ceny. Tých Ristorante vyžrebuje 21. mája.  

Domov
Zdieľať
Diskusia