Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti BILLA.
20. mája 2020, 10:40
Čas čítania 2:47
Sponzorovaný obsah

5 dôvodov, prečo si už dávno mal mať BILLA kartu priamo v aplikácii

TECH
Uložiť Uložené

Okrem výhodných zliav si vďaka nej budeš môcť vytvoriť nákupný zoznam a budeš mať prehľad o kompletnej ponuke z aktuálneho letáku.

Na legendárnu otázku „BILLA kartička bude?“ od dnešného dňa vždy odpovieš kladne a nemusíš sa viac trápiť tým, koľko si mohol ušetriť jej priložením. Či už patríš medzi chronických zábudlivcov alebo si bol len lenivý vyplniť formulár, BILLA má riešenie v podobe novej aplikácie, ktorú si zamiluješ aj vďaka jej multifunkčnosti. Už dávno to nie je len o čiarovom kóde, jej tvorcovia totiž rozšírili jej funkcionalitu natoľko, že sa k nej budeš s radosťou vracať aj doma. 

Aplikácia je dostupná v Google Play pre platformy Android aj Apple store pre majiteľov zariadení s operačným systémom iOS. Po stiahnutí sa môžeš stať novým členom a zaregistrovať sa alebo si aktivovať svoju kartu. Appku aktivuješ cez aktivačný kód, ktorý bude zaslaný na e-mailovú adresu po zadaní čísla BILLA Karty do 24 hodín.

Pripravili sme prehľad 5 základných dôvodov, prečo by si mal novinku minimálne vyskúšať. Okrem toho, že budeš nakupovať výrazne lacnejšie, budeš mať prehľad o aktuálnych zľavách, kompletnom letáku a ponúkaných výhodách. To však nie je ani zďaleka všetko. 

5 dôvodov, prečo si už dávno mal mať BILLA Bonus kartu priamo v aplikácii
Zdroj: Billa

Zabúdaš? Vytvor si nákupný zoznam

Ak patríš do skupiny ľudí, ktorí idú do obchodu kúpiť  šunku a rohlíky a vrátia sa s veľkým nákupom sladkostí, čipsov a ďalších vecí, ktoré ani nepotrebujú, máme pre teba riešenie. Vďaka aplikácii BILLA Bonus si môžeš ešte z pohodlia domova vytvoriť presný nákupný zoznam, ktorého sa stačí pri nákupe držať.

Máme aj tip pre všetkých, ktorí sa aj napriek tomu nechajú občas zlákať práve nepotrebnými položkami. Zoraď si položky v nákupnom zozname tak, aby si sa nemusel vracať pomedzi regále od drogérie naspäť k ovociu alebo pečivu. Práve tieto nevyspytateľné chodníčky vedia poriadne priťažiť nákupnému košíku. 

Nekonečné výhody a zľavy

Aplikácia BILLA Bonus je, samozrejme, úplne zadarmo. Stačí pár klikov a dostaneš sa k špeciálnym poukážkam produktov v zľave aj s unikátnym kódom, ktorý stačí pri nákupe uplatniť. Okrem toho získaš informácie o 25 % zľave na vybraný sortiment každý piatok a sobotu. To však nie je ani zďaleka všetko, taktiež sa dostaneš k prehľadu pravidelne nízkych cien v sekcii „Top produkty za trvalo nízke ceny.“ Tieto produkty sú dostupné výhradne pre  držiteľov BILLA karty.

Každý zaregistrovaný majiteľ aplikácie vyplní pri registrácii aj dátum narodenia, aby mu mohla BILLA venovať počas narodenín 10 % zľavu na jeden celý nákup. Dobrou správou je, že táto zľava platí celý mesiac, v ktorom máš narodeniny – od prvého až do posledného dňa.

O všetkom budeš mať neustály prehľad vďaka sekcii „Vaše výhody.“ Využiť môžeš aj akcie od externých partnerov. Nakupovanie nebolo nikdy výhodnejšie.

5 dôvodov, prečo si už dávno mal mať BILLA kartu priamo v aplikácii
Zdroj: Billa

Bezpečnosť a hygiena

Obzvlášť v dnešnej dobe pandémie koronavírusu je praktické, keď dokážeme v obchodoch fungovať plynule, rýchlo a hlavne bezkontaktne. Sme zvyknutí platiť telefónmi, preto je viac než nepraktické sa ešte trápiť prehrabávaním v peňaženke alebo kabelke, keď za tebou stoja desiatky ľudí a ďalší čakajú vonku.

Nuž a zabúdať netreba ani na tých, ktorí občas svoju peňaženku aj so všetkými kartami stratili. Už len vybaviť najnutnejšie doklady ako občiansky a vodičský preukaz zaberie čas, nikto sa pre to nechce zaoberať ešte aj opätovným vyplnením formulára, aby dostal novú BILLA kartu. Zároveň by takto nakupujúci prišli o všetky zľavy a výhody. Dnes sa už týmto problémom zaoberať nemusíš. 

A ak peňaženku predsa len stratíš a chceš mať poistku v podobe fyzickej karty, práve v aplikácii si dokonca môžeš požiadať o zaslanie karty.

Leták kedykoľvek a kdekoľvek

Snáď každý si už v dnešnej dobe pri pohľade na kopu letákov povie, či to bolo naozaj nutné a obzerá sa po ekologickejšom riešení. Vďaka aplikácii od BILLA viac nemusíš skladovať papierový katalóg so zľavami. Všetky aktuálne zvýhodnené produkty nájdeš vo svojom smartfóne, nech si kdekoľvek. Zároveň sa ti už nestane, že si po niečo do obchodu išiel a nakoniec si zistil, že je zľava fuč, pretože si si pozeral leták so starším dátumom platnosti. 

Keď ideme do obchodu z práce, pravdepodobne si so sebou nenosíme letáky, aj preto je fajn, že je v aplikácii vždy na dosah dvoch klikov. Listovať si ním môžeš kedykoľvek a kdekoľvek. 

5 dôvodov, prečo si už dávno mal mať BILLA Bonus kartu priamo v aplikácii
Zdroj: Billa

Kde je najbližšia BILLA?

Všade. V každom prípade, ak sa práve nenachádzaš v mieste bydliska, kde všetky cesty do obchodov BILLA dôverne poznáš, aplikácia má pre teba riešenie aj v tomto smere. Stačí si ju otvoriť a zistíš, kde sa najbližšia predajňa nachádza, ako ďaleko je od teba vzdialená a aké sú jej otváracie hodiny. 

Domov
Zdieľať
Diskusia