Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti 365.bank.
8. apríla 2020, 11:40
Čas čítania 1:23
Sponzorovaný obsah

Nudíš sa v karanténe? Natoč video a zarob si 365 eur

Nudíš sa v karanténe? Natoč video a zarob si 365 eur
REFRESHER
Uložiť Uložené

Lepšie než sedieť na gauči a zadarmo, no nie?

Byť v karanténe môže byť aj poriadna nuda. Hlavne keď nemôžeš nikam chodiť, kamošov vidíš maximálne cez Skype a aj do tej školy by si už šiel, ale nedá sa. Čo teda s načatým dňom? Lepšie povedané, s načatou karanténou? 

Počas karantény robia ľudia aj také veci, ktoré by inak možno nerobili. Napríklad vo veľkom cvičia, pečú či maľujú. Ty môžeš v pohode urobiť tiež niečo, čo by si inak neurobil. Napríklad natočiť reklamu pre 365 banku. Zo svojho spolubývajúceho sprav kameramana, svoju polovičku obsaď do roly rekvizitárky či maskéra a dokonca, ak si už vyrástol z pubertálnych čias, môžeš zapojiť aj svojich rodičov. Už sa vidíš v hlavnej úlohe? Tu to máš!

Ak si si to ešte nerozmyslel, na webe 365reklama.sk sa dozvieš, kde začať. My ti však radíme najskôr si stiahnuť scenár. Potom postav kulisy, zožeň alebo vytvor masky, obsaď hercov a kameramana. Alebo sa môžeš chopiť týchto vedľajších úloh ty. Dôležité je spraviť všetko podomácky, v duchu „co dům dal“. Natáčať môžeš pokojne aj na svoj mobil. Keď sa hecneš a toto všetko dáš, nezabudni poslať video cez stránku 365reklama.sk. Potom už len čakaj, čo sa stane.

Nudíš sa v karanténe? Natoč video a zarob si 365 eur
Zdroj: Unsplash

Ak sa tvoje video objaví v oficiálnom spote 365 banky, dostaneš zaň 365 eur. To, či vyplatíš ostatných zo svojej filmovej „crew“ alebo si necháš celý honorár pre seba, je už na tebe. Rovnako ako celá táto aktivita. Preto sa posnaž a vydaj zo seba maximum. Kamoši ťa totiž možno uvidia v telke, tak nech to stojí za to!

V lepšom prípade sa tvoje video dostane do rúk odborníkom z kreatívnej agentúry Wiktor Leo Burnett, ktorá robí spoty pre 365 banku. Áno, áno, to je tá super reklamka. Teda niežeby to tvoje video nebolo v pohode, ale oni ti ho ešte pimpnú. Veď keď už má ísť do telky, nech je to všetko na poriadku.

Hotové spoty budú potom nasadené v priebehu apríla a mája. Ak sa v nich objavíš aj ty, nezabudni obvolať pol rodiny, že si v telke. Uži si svojich 15 minút slávy aj budget, ktorý dostaneš. Azda ho budeš môcť ísť čoskoro minúť niekam von. A inak, môžeš si stiahnuť aj appku 365.bank. Je super a je zadarmo.  A teraz už neseď a hor sa do natáčania!

Domov
Zdieľať
Diskusia