Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. marca 2020, 12:24
Čas čítania 1:08
Adam Novosad

Nechcel zaťažovať záchranku, tak na koronavírus zomrel osamote vo vlastnej posteli. Majú väčšie starosti ako mňa, tvrdil

NEWS
Uložiť Uložené

Brit mal pocit, že so svojimi symptómami by len zbytočne zaťažoval už aj tak preťažených záchranárov.

Brit Tim Galley sa pred necelými dvoma týždňami vrátil z oslavy s miernou bolesťou hrdla. Neprikladal jej veľkú váhu, avšak na druhý deň sa začal cítiť horšie, dostal horúčku a musel zostať ležať doma v posteli. Iba 47-ročný muž napokon po niekoľkých dňoch zomrel.

V posteli ho našli susedia, ktorým predtým zveril kľúče od svojho bytu. Najpravdepodobnejším dôvodom smrti bol zrejme koronavírus, upozorňuje The Guardian.

Odporúčané
Ľudí, ktorí porušia zákaz vychádzania, policajti bijú palicami alebo ich nútia robiť kliky. India nezvláda boj s koronavírusom Ľudí, ktorí porušia zákaz vychádzania, policajti bijú palicami alebo ich nútia robiť kliky. India nezvláda boj s koronavírusom 27. marca 2020, 8:36

Jeho priateľka Donna Cuthbert mala od začiatku pochybnosti, ako by sa mal Tim zachovať. Zatiaľ čo ona mu radila, aby zavolal na tiesňovú linku a poradil sa o svojich symptómoch s lekárom, on tvrdohlavo odmietal. Vedel, že nemá žiadne predošlé zdravotné problémy, a preto jej vysvetlil, že nechce už aj tak preťažených zdravotníkov zbytočne obťažovať. Očakával, že choroba mu niekoľkých dňoch prejde a organizmus sa opäť vráti do normálu.

Domov
Zdieľať
Diskusia