Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2020, 16:10
Čas čítania 1:05
Martin Mičuda

Ďalší elektrický Volkswagen je na ceste. ID.4 s dojazdom cez 500 km príde koncom roka

Ďalší elektrický Volkswagen je na ceste. ID.4 s dojazdom cez 500 km príde koncom roka
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.volkswagen-newsroom.com/en/press-releases/volkswagen-provides-first-insights-into-its-new-all-electric-compact-suv-id4-5846" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">volkswagen-newsroom.com</a>
TECH VOLKSWAGEN
Uložiť Uložené

ID.4-ka sa zaradí nad menšiu ID.3-ku.

Už pred pár rokmi nám Volkswagen ukázal svoju víziu elektrického SUV formou konceptu ID.Crozz. Odvtedy už však prešiel nejaký ten rôčik a my spoznávame de facto sériovú podobu pod názvom ID.4. V zmysle hierarchie ide o crossover, ktorý sa zaradí nad elektrickú ID.3-ku, ktorú nám nemecký výrobca predstavil minulý rok. 

Ako sa ukazuje, spoločným znakom elektrického radu ID bude zaujímavejší, no hlavne oblejší dizajnový návrh, ktorý môžeme badať aj v tomto prípade. Výhradne LED-kové svetlomety sú na oboch koncoch opticky i svetelne prepojené. Za špecificky tvarovanými nárazníkmi či bočnou siluetou má do nemalej miery stáť snaha o perfektnú aerodynamiku, ktorá je obzvlášť pri elektromobiloch veľmi dôležitá.

Domov
Zdieľať
Diskusia