Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2020, 7:33
Čas čítania 0:30
Tímea Krauszová

Režisér filmov Get Out a Us pracuje na novom horore, nechýbajú ani včely lezúce z očí. Trailer na nového Candymana je tu

FILMY A SERIÁLY CANDYMAN HOROR JORDAN PEELE
Uložiť Uložené

Na nový horor sa môžeš tešiť už 12.6.2020.

V lete nás čaká nový horor s názvom Candyman z pera obľúbeného režiséra a scenáristu Jordana Peeleho (Us, Get Out). Už pri pohľade na prvý trailer nás mrazí a my sa nevieme dočkať, ako sa hlavnej úlohy zhostí Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen).

Klasický príbeh v novom šate

Príbeh sa odohráva v americkom Chicagu, v štvrti, v ktorej sa legenda o Candymanovi začala. Stačí, ak povieš jeho meno päťkrát pri pohľade do zrkadla a uvidíš vraha s hákom namiesto ruky... Ako inak, hlavná postava je fotograf, ktorý jednoducho nevie odolať a vyskúša legendárne strašidlo vyvolať.

Odporúčané
Horor Us srší humorom, geniálnymi scénami a je originálnejší ako Get Out. Je však aj lepším filmom? (Recenzia) Horor Us srší humorom, geniálnymi scénami a je originálnejší ako Get Out. Je však aj lepším filmom? (Recenzia) 29. marca 2019, 14:05

O réžiu sa postará Nia DaCosta, scenár spolu s ňou napísal spomínaný Jordan Peele. Premiéra je naplánovaná na 12. júna 2020 a my dúfame, že sa na Slovensko (alebo aspoň na naše obľúbené streamovacie platformy) dostane naozaj len krátko po tom.

Domov
Zdieľať
Diskusia