Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Jägermeister.
24. marca 2020, 12:00
Čas čítania 0:50
Sponzorovaný obsah

V Jägermeister Scharf pocítiš pálivý zázvor. Zvládneš mrazivý a zároveň horúci shot?

GASTRO
Uložiť Uložené

Kedy naposledy ťa prekvapila chuť drinku?

Hľadanie drinku, ktorý ťa dokáže prekvapiť svojou chuťou a štipľavosťou môže byť celkom náročná misia a ťažká úloha aj pre skúseného barmana. Aby sme ti ušetrili omyly a nenaplnené očakávania, rovno ti odporučíme niečo osvedčené a pritom iné. Ak máš rád ľadovo namrazený Jägermeister, mohla by ťa zaujať nová chuť Jägermeister Scharf, v ktorom je štipľavý zázvor. Vďaka tejto ingrediencii bude tvoj shot horúci aj keď ho poriadne vychladíš. 

Jeden shot ešte nikdy tak nezahrial. V novej príchuti Jägermeistera Scharf pocítiš pálivý zázvor
Zdroj: Unsplash

Presne tento pocit bol cieľom jeho tvorcov: Namiešať originálnu a prekvapivú chuť, ktorá bude vytŕčať z priemeru. Za benchmarkom Jägermeistra stojí legenda Curt Mast, ktorý definoval jeho zloženie už pred 80 rokmi. Teraz dostáva nové grády. S obsahom alkoholu 33% a rovnakým mixom 56 byliniek má Scharf so zázvorom podobnú, no zároveň ešte intenzívnejšu chuť. 

Jägermeister neprestáva experimentovať, a aj keď ostáva verný svojej tradícii, neustále prináša čerstvé zážitky, ktoré môžeš vyskúšať na vlastnej koži. 

Jeden shot ešte nikdy tak nezahrial. V novej príchuti Jägermeistera Scharf pocítiš pálivý zázvor
Zdroj: Jägermeister

Horký, kyslý a zároveň štipľavý 

Aj keď ti prezradíme, čo od Jägermeister Scharf môžeš čakať, výsledok ťa môže zaskočiť. V zime nesmie chýbať na žiadnej poriadnej chate, kde ťa uvoľní po náročnej lyžovačke, nájdeš ho však aj v tých správnych baroch, kde sa naň budeš môcť spoľahnúť a pripiť si s priateľmi. Jägermeister Scharf je nekompromisne ostrý a nie je pre každého. Zvládneš nával mrazu a tepla naraz?

Jeden shot ešte nikdy tak nezahrial. V novej príchuti Jägermeistera Scharf pocítiš pálivý zázvor
Zdroj: Jägermeister
Domov
Zdieľať
Diskusia