Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2020, 14:53
Čas čítania 4:47
Martin Mičuda

Únik odhalil obrovskú masku nového 4-kového BMW. Sú to ešte vôbec povestné ľadvinky?

Únik odhalil obrovskú masku nového 4-kového BMW. Sú to ešte vôbec povestné ľadvinky?
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0300515EN/bmw-concept-4" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH BMW
Uložiť Uložené

Ako sa predpokladalo, nové kupé strednej triedy príde s kontroverznou maskou.

To, o čom sa začalo hovoriť už dávnejšie sa v uplynulých hodinách potvrdilo. Na internet sa totiž vyplavili špionážne fotografie, ktoré odhaľujú novú BMW radu 4 (G22). Automobilka nám už minulý rok na jeseň predstavila koncepčné stvárnenie, v rámci ktorej tvrdila, že vozidlo na 85 % reprezentuje sériovú podobu.

Tomu väčšina z odbornej i laickej verejnosti neverila, respektíve nechcela veriť. Mohla za to predná časť, kde sa objavila ešte väčšia maska, alebo ak chceš ľadvinky/obličky. Lavína kritiky teda nenechala na seba dlho čakať, čomu sa v zásade ani nemožno čudovať. Ako sa ale ukazuje, nová 4-ka (a teda aj M4 a dokonca i M3) skutočne dostane obrovskú masku, akú sme doposiaľ v podaní BMW ešte nemali.

Domov
Zdieľať
Diskusia