Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2020, 8:02
Čas čítania 0:32
Tina Hamarova

Pár predstieral zásnuby, aby im ľudia v bare kupovali alkohol

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Príbeh skončil po pár mesiacoch skutočným „happyendom“.

Pár Američanov Corinne Miller a Adam Carroll sa rozhodli osláviť Corinnine narodeniny v Atlante. Aby ušetrili v bare, vymysleli prefíkaný plán, ako donútiť ostatných, aby im kupovali nápoje. Predstierali zásnuby, aj keď počas svojho divadielka spolu chodili ešte len mesiac.

Pár neskôr objasnil, že s barmanom, ktorý na drink poval tiež, boli vopred dohodnutí. Skutočné prekvapenie ale prišlo pol roka po hraných zásnubách. Adam v deň svojich narodenín pokľakol pred Corinne opäť a tentokrát ju požiadal o ruku naozaj. 

„Som šťastná, že sme to takto vymysleli. Naše predstierané zásnuby Adamovi určite ušetrili nejaké peniaze na reálny zásnubný prsteň,“ napísala na sociálnej sieti Corinne.

„Bola to naozaj romantická jazda. Predtým, ako sme sa stali párom, 8 rokov sme boli najlepší priatelia. Výlet do Atlanty bol v skutočnosti jedným z prvých, na ktorých sme spolu boli,“ povedala pre Mirror Corrine.

Odporúčané
Slovenská modelka sa zasnúbila s celosvetovo známou herečkou. Na Instagrame im pogratuloval aj Ricky Martin Slovenská modelka sa zasnúbila s celosvetovo známou herečkou. Na Instagrame im pogratuloval aj Ricky Martin 23. januára 2020, 9:50

Anketa:
Predstieral by si zásnuby, aby ťa ľudia v bare pozvali na drink?
jasné
nikdy
jasné
34 %
198 Hlasov
nikdy
66 %
391 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia