Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Balaton Sound.
6. februára 2020, 11:24
Čas čítania 1:20
Sponzorovaný obsah

Steve Aoki, DJ Snake či Lost Frequencies. Balaton Sound hlási druhú vlnu umelcov pre ročník 2020

Steve Aoki, DJ Snake či Lost Frequencies. Balaton Sound hlási druhú vlnu umelcov pre ročník 2020
HUDBA
Uložiť Uložené

Tešiť sa môžeš na svetové mená elektronickej hudby a neopakovateľnú párty.

Balaton Sound netreba zvlášť predstavovať. Je to najväčší plážový  festival v Európe trvajúci až 5 dní.  Ak si ho už zažil, vieš, že ťa okrem svetovej hudby čaká aj nezabudnuteľná atmosféra pobrežia jazera Balaton. Tento rok jeho organizátori pridali k prvej fáze umelcov ďalšie hviezdy – ako Steve Aoki, Paul Van Dyk a Lost Frequencies, ktorí sa tak pripoja k už ohláseným umelcom ako Don Diablo, Sigala a Jonas Blue.

  Steve Aoki sa objaví na tohtoročnom festivale Balaton Sound

Najväčší plážový festival v Európe, Balaton Sound hlási druhú vlnu umelcov pre ročník 2020
Zdroj: Balaton Sound

Vďaka svojmu jedinečnému umiestneniu, neprekonateľnej atmosfére a ponuke luxusných VIP priestorov sa stal Balaton Sound jedným z najväčších Európskych elektronických festivalov, ktorý v minulom roku pritiahol pozornosť až 172 000 návštevníkov.


Line up roka 2020 obsahuje jedny z najtalentovanejších umelcov elektronickej a rapovej globálnej scény a v druhej fáze prináša umelcov ako Moksi – holandské duo inšpirované vlnou britského garage housu neskorých 90 rokov. Uvidíte tiež JPEGMafia, ktorý je americkým rapperom a producentom z Baltimoru. Jeho aktuálny album Veteran, sa stal vďaka provokatívnej prezentácii veľmi obľúbeným.

Kombinácia EDM, housu a techna, ktorá strháva davy, je to čo charakterizuje v taliansku narodených, ale v Berlíne pôsobiacich Mind Against. O pódium sa podelia s Carnage, Dillonom Francisom a Saymyname.

DJ Snake, ktorý debutoval na medzinárodnej scéne v roku 2013 so singlami Bird Machine and Turn Down for What zaberie stage vo finálny deň festivalu a uzavrie tak celý víkend.

Obľúbený stage festivalu Elrow ti ponúkne počas tohto ročníka umelcov ako, Loco Dice, Meduza, Ilario Alicante, Danny Tenaglia, a mnohých ďalších. 

Balaton Sound ponúka tiež jedinečný VIP zážitok ako žiaden iný festival v Európe. Tohtoročná téma bude venovaná Hollywoodu, preto ak budeš patriť medzi dôležitých hostí, postarajú sa o všetky tvoje potreby vrátane masáží, makeup loungu, ponuky čerstvého ovocia a welcome drinku. Zabudnúť nesmieme ani na exkluzívne pool párties a prekvapení v podobe show vo VIP priestoroch. Tak čo, máš už poznačený dátum Balaton Sound vo svojom kalendári?

Najväčší plážový festival v Európe, Balaton Sound hlási druhú vlnu umelcov pre ročník 2020
Zdroj: Balaton Sound
Ďalší umelci budú ohlásení v nadchádzajúcich mesiacoch.
8 - 12. Júl 2020 Jazero Balaton, Maďarsko.
3, 4 a 5 dňové vstupenky v predaji: TU Vstupenky začínajú od € 169.
Cena vstupeniek sa zvyšuje 14. februára 2020.
Line up festivalu nájdeš aj na jeho oficiálnej stránke. 
Domov
Zdieľať
Diskusia