Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2020, 8:49
Čas čítania 1:01
Viktor Kniš

Kanye West a Kim Kardashian ukazujú svoju 60-miliónovú rezidenciu. Kde si podnikateľka a influencerka najradšej robí selfie?

OSOBNOSTI KANYE WEST
Uložiť Uložené

Dozvedáme sa, že sa Kim ešte nikdy nekúpala v bazéne, selfie si najradšej robí v súkromnom divadle a čo má najradšej na kúpeľni.

Kim Kardashian a Kanye West si svoje spoločné súkromie strážia relatívne intenzívne aj vzhľadom na to, aká veľká a dlhotrvajúca je ich sláva. Teraz však pre Architectural Digest odhalili svoju 60-miliónovú rezidenciu a zároveň odpovedali na niekoľko otázok o bývaní a spolunažívaní, a tak máme možnosť dozvedieť sa o vzťahu populárnej podnikateľky a influencerky s jedným z najznámejších raperov súčasnosti. 

Kanye West a Kim Kardashian ukazujú svoju 60-miliónovú rezidenciu. Kde si podnikateľka a influencerka najradšej robí selfie?
Zdroj: Architectural Digest/YT

Kanye sa v posledných mesiacoch viackrát vyjadril smerom ku Kim kriticky, hlavne v súvislosti s tým, ako sa prezentuje na Instagrame, vo videu je však obzvlášť milý a hneď v úvode vysvetľuje, že ho manželka vytrhla zo samoty. 

Odporúčané
Čo má Kim Kardashian v chladničke? Modelka zverejnila video po urážkach, že svojej rodine nedáva jesť Čo má Kim Kardashian v chladničke? Modelka zverejnila video po urážkach, že svojej rodine nedáva jesť 10. januára 2020, 13:32

Máme možnosť vidieť aj niekoľko fotiek z interiéru a Kim prezrádza, ktorá miestnosť je jej najobľúbenejšia, ak ide o tvorbu selfies. Dozvedáme sa, že sa najradšej fotí v súkromnom divadle, zároveň odhalila, že v kúpeľni obľubuje v prvom rade svetlá a taktiež sa nechala počuť, že aj keď majú bazén, nikdy v ňom ešte neplávala. 

Vo videu sa objavuje aj dcéra celebritnej dvojice, ktorá si ukradla niekoľko desiatok sekúnd zo šou výhradne pre seba. Rozhodla sa, že si donesie k rodičom stoličku a zapájala sa do odpovedí. Kanye však mohol oveľa dôveryhodnejšie vysvetliť, že inšpiráciou pre zariadenie domu boli pre neho a jeho manželku práve deti. 

Raper a modelka, resp. podnikateľka sú manželmi od rok 2014. Kim sa okrem Instagramu stará aj o vlastnú značku spodnej bielizne a preslávila sa tiež vďaka reality show o svojej rodine. Kanyemu sa zatiaľ stále darí plniť aspoň tretinu sľubov, ak ide o vydávanie albumov, naposledy sa o slovo prihlásil gospelovým projektom Jesus is King.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia