Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2020, 13:32
Čas čítania 0:59
Viktor Kniš

Čo má Kim Kardashian v chladničke? Modelka zverejnila video po urážkach, že svojej rodine nedáva jesť

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Modelku a podnikateľku Kim Kardashian používatelia sociálnych sietí prinútili, aby zverejnila video zo svojej „walk-in“ chladničky.

Pred niekoľkými dňami Kim Kardashian na Twitteri zverejnila fotografiu, na ktorej stála pri chladničke oblečená v spodnom prádle svojej vlastnej značky Skims.

Išlo o promo snímku, fanúšikovia sa však aj napriek tomu do nej obuli za to, že aj keď je matkou štyroch detí a manželkou, v chladničke nemá žiadne jedlo, iba nápoje. Príspevok vyvolal na sociálnej sieti búrlivú diskusiu, a tak sa modelka a podnikateľka rozhodla všetko vyriešiť. 

V rámci instagramových Stories zverejnila video, na ktorom vchádza do svojej obrovskej „walk-in“  chladničky a my máme možnosť vidieť ako skladuje čerstvé ovocie a zeleninu, ale aj iné potraviny bežnej spotreby.

 „Videla som niekoľko komentárov, v ktorých sa ľudia čudujú, ako kŕmim svoje 4 deti. A keďže umierate zvedavosťou, dávam vám možnosť pozrieť sa do chladničky,“ napísala celebrita v popise k videu.  

Odporúčané
V pozadí videa Kim Kardashian hrá pesnička od jej údajnej najväčšej rivalky Taylor Swift a fanúšikovia šalejú V pozadí videa Kim Kardashian hrá pesnička od jej údajnej najväčšej rivalky Taylor Swift a fanúšikovia šalejú 5. novembra 2019, 10:22

Nakoniec video pridala aj na Twitter, kam nahrala aj pôvodnú fotku zo 7. januára. Príbehy na Instagrame totiž po 24 hodinách zmiznú. Kim Kardashian ani jej rodina to nemajú so sledovateľmi jednoduché, nedávno museli čeliť negatívnym komentárom v súvislosti so zdieľaním príspevkov venovaným záchrane Austrálie. Práve manželka Kanyeho Westa musela všetkým vysvetľovať, že aj keď o tom nehovorí nahlas, podobné iniciatívy zakaždým finančne podporuje. 

Domov
Zdieľať
Diskusia