Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2019, 10:22
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V pozadí videa Kim Kardashian hrá pesnička od jej údajnej najväčšej rivalky Taylor Swift a fanúšikovia šalejú

NEWS TAYLOR SWIFT
Uložiť Uložené

V skutočnosti je veľmi pravdepodobné, že si jednoducho Kim Kardashian neuvedomila, čo sa deje v pozadí počas chaotického fotenia.

Taylor Swift a Kim Kardashian sa nemajú v láske od momentu, keď manžel podnikateľky Kanye West najprv zosmiešnil speváčku počas odovzdávania cien VMA a následne ju ešte nazval „bit*h“ v jednom zo svojich klipov. Kim rapera pri všetkých jeho výstrelkoch podporovala a Taylor rovnako využila každú možnosť opätovať jej nenávisť. Naposledy sa v rozhovore pre Beats 1 otvorene postavila za neutralitu ženského tela, ktorú hlásajú kritičky Kim Kardashian.

Odporúčané
Taylor Swift verejne podporila boj proti myšlienke, ktorú razí Kim Kardashian. Ženy by sa nemali hanbiť za svoje telo, tvrdí Taylor Swift verejne podporila boj proti myšlienke, ktorú razí Kim Kardashian. Ženy by sa nemali hanbiť za svoje telo, tvrdí 3. novembra 2019, 20:31

Taylor Swift prekáža, keď ženy ako táto modelka a podnikateľka prezentujú na sociálnych sieťach fotografie pracne upravené vo Photoshope, čím podľa nej degradujú ostatné ženy.

Aktuálne však fanúšikovia majú dôvod na ďalšie konšpirácie, keďže Kim nedávno medzi svoje instagramové príbehy pridala video, na ktorom v pozadí hrá pesnička Lover od Taylor Swift. Mnohí si myslia, že je týmto konflikt zažehnaný, s väčšou pravdepodobnosťou však môžeme predpokladať, že počas fotenia ovládal playlist niekto úplne iný a Kardashian si jednoducho v návale emócií vyplývajúcich z krátkeho záznamu neuvedomila, čo hrá v pozadí.

Podobný prípad nedávno riešili aj sledovatelia Rihanny, ktorá však cielene natočila promo video, kde v pozadí hrala pesnička jej bývalého priateľa Chrisa Browna. Keďže sa v roku 2009 rozišli po tom, čo ju brutálne zmlátil, fanúšikovia mali právo byť znepokojení.

Odporúčané
Pred rokmi ju týral, dnes promuje jeho hudbu. Rihanne hrá v pozadí najnovšieho videa skladba Chrisa Browna a fanúšikovia šalejú Pred rokmi ju týral, dnes promuje jeho hudbu. Rihanne hrá v pozadí najnovšieho videa skladba Chrisa Browna a fanúšikovia šalejú 21. októbra 2019, 8:10
Domov
Zdieľať
Diskusia