Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2020, 12:45
Čas čítania 0:48
Viktor Kniš

Okrem Kobeho Bryanta a jeho dcéry zahynuli aj ďalšie mladé basketbalistky. Zverejnili mená všetkých obetí tragédie z Kalifornie

NEWS KOBE BRYANT
Uložiť Uložené

Médiá už zverejnili mená deviatich obetí, ktoré prišli o život pri nedeľnej tragédii po páde helikoptéry Kobeho Bryanta.

V nedeľu po páde helikoptéry zahynul legendárny basketbalista Kobe Bryant. Vyšetrovanie odhalilo, že okrem 41-ročného športovca bola v čase nehody na palube aj jeho 13-ročná dcéra a ďalších sedem ľudí. Pád stroja neďaleko Los Angeles nikto neprežil, identita všetkých obetí však dlhšie nebola známa – médiá v tejto súvislosti zverejnili aj nepravdivé informácie. 

Odporúčané
Čo zatiaľ vieme o havárii helikoptéry, v ktorej bola hviezda NBA Kobe Bryant? Čo zatiaľ vieme o havárii helikoptéry, v ktorej bola hviezda NBA Kobe Bryant? 27. januára 2020, 11:52

Zahraničné portály po niekoľkých hodinách zverejnili aj identitu ďalších ľudí, ktorí pri presune na dievčenský turnaj prišli o život. V helikoptére boli aj ďalšie tri spoluhráčky mladej Gianny – dcéry Kobeho Bryanta, niektoré so svojimi rodičmi, resp. matkami. Okrem nich ešte o život prišiel aj skúsený profesionálny pilot.

Domov
Zdieľať
Diskusia