Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. januára 2020, 12:23
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Výzva porovnáva, ako vystupujeme na Instagrame, Facebooku, Linkedin a Tinderi. O čom je a ktoré celebrity ju zvládli najlepšie?

NEWS
Uložiť Uložené

Pobavilo nás spracovanie v podaní Eminema, zo Slovenska baví verejnosť napríklad Zsuzsovej či Troškovej verzia

Keď známa speváčka a herečka Dolly Parton zverejnila v utorok na svojom profile koláž fotografií profilových fotiek na rôznych sociálnych sieťach, pravdepodobne nerátala s tým, že spôsobí svetový ošiaľ. 

Zároveň naznačila celkový koncept výzvy. Na Facebook si väčšinou dáme fotku, na ktorej vyzeráme byť priateľskí založení, na Linkedin skôr fotku v pracovnom oblečení a v pracovnom prostredí, ktoré nám je blízke a tvárime sa pri tom vážne. Instagram vnímame ako platformu pre umelecké a zoznamku Tinder na tie najviac vyzývavé, často odhalené alebo doplnené o zvodné pohľady. Parton použila snímku z fotenia pre Playboy. Okrem toho pridala aj popis: „Nájdi si ženu, ktorá to všetko dokáže.“

Domov
Zdieľať
Diskusia