Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2020, 21:27
Čas čítania 0:44
Vl Mi

Akonáhle ich začala snímať Kiss Cam pri bozkávaní, muž sa odtiahol a tváril sa akoby nič

NEWS
Uložiť Uložené

Ak to bolo tajomstvo, teraz už určite nie je.

Hlavne v USA obľubujú počas prestávky športového podujatia rôzne srandičky, ktoré fanúšikom spestria čakanie na novú tretinu či polčas. Rovnako tak sa zabávajú aj všade inde vo svete, napríklad v takom Ekvádore.

V sobotu proti sebe nastúpili futbalové tímy  Barcelona de Guayaqui a Delfin. Počas prestávky sa stal celkom úsmevný moment, ktorý sa stal virálnym. O čo dotyční pravdepodobne vôbec nestáli, píše LAD Bible.

Odporúčané
Influencerkám ponúkajú boháči cez správy tisíce eur za ich spoločnosť a sex Influencerkám ponúkajú boháči cez správy tisíce eur za ich spoločnosť a sex 20. januára 2020, 16:44

Muž so ženou počas prestávky sedeli na svojom mieste. Prejavovali si vzájomnú lásku, keď v tom ich začala snímať kamera. Reakcia muža bola viac než neprirodzená – akonáhle zbadal, že sú snímaní, od ženy sa odtiahol.

Táto trápna situácia trvala niekoľko sekúnd. Ani žena nevyzerala nadšene, tvárila sa, ako keby tam ani nebola.

Nevera? Ktovie. Samozrejme, takéto závery sú predčasné a možno je všetko inak. Nevieme totiž nič ani o jednom z nich, ani o tom, čo sa v ten konkrétny moment na štadióne dialo. Možno to len bol nepodarený záber alebo je dvojica hanblivá. 

Jedno je však isté – video už obletelo celý svet a ak náhodou niečo tajili, už to tajné veru nie je.

Domov
Zdieľať
Diskusia