Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2020, 12:14
Čas čítania 0:53
Daniel Mikolášik

Conor McGregor priznal, že celý týždeň pred zápasom s Khabibom Nurmagomedovom prechlastal

ŠPORT CONOR MCGREGOR MMA
Uložiť Uložené

„The Notorious” pripúšťa, že urobil pár chýb, no vraj ich napravil a je už niekde inde.

Už je to približne rok a tri mesiace, čo sa Conor McGregor poslednýkrát postavil do oktagonu. Jeho súperom bol Khabib Nurmagomedov, ktorý si s ním poradil vo štvrtom kole, vďaka čomu obhájil titul ľahkej váhy. Írsky MMA bojovník však v najnovšom videorozhovore pre ESPN priznal, že celý týždeň pred ostro sledovaným zápasom UFC 229 prepil.

Odporúčané
Conor McGregor a Khabib Nurmagomedov si nakladajú na Twitteri. Íra zároveň obvinili z ďalšieho sexuálneho napadnutia Conor McGregor a Khabib Nurmagomedov si nakladajú na Twitteri. Íra zároveň obvinili z ďalšieho sexuálneho napadnutia 20. októbra 2019, 10:20

„The Notorious” od spomínaného boju nezápasil a miestami to vyzeralo, akoby profesionálnu kariéru zavesil na klinec. Po dlhej 15-mesačnej pauze ho však tento víkend čaká ďalší zápas, tentokrát nastúpi proti Donaldovi Cerroneovi. Súboj UFC roka 2020 netrpezlivo očakávajú všetci fanúšikovia bojového športu.

Moderátor sa v najnovšom rozhovore bývalého majstra ľahkej váhy organizácie UFC pýtal najmä na to, čo spôsobilo jeho zlyhanie počas posledného zápasu proti Khabibovi. Keďže je o kontroverznom Írovi známe, že má rád dobrý alkohol a najmä whisky, neskôr sa dostali k otázke, kedy Conor naposledy pil.

Vtedy Conor prezradil, že týždeň pred zápasom s Khabibom takmer po celý čas požíval alkohol. „Už je to dobrých pár mesiacov, čo som naposledy pil. Asi tri, štyri mesiace dozadu. Najviac som však pil tesne pred bojom s Khabibom, počas celého týždňa,“ odpovedal bojovník.

„Nebudem sa k tomu vracať. Som už inde, na lepšom mieste. Urobil som chyby, no pripustil som si ich a napravil. Možno nie som dokonalý, ale s dobrým spánkom a plným bruškom som sakra blízko,“ dodáva Conor a tvrdí, že na nasledujúci zápas je dobre pripravený.

Domov
Zdieľať
Diskusia