Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Jägermeister.
5. januára 2020, 21:14
Čas čítania 0:32
Viktor Kniš

Osťo: Sebavedomie som nabral od interpretov, sledoval som, ako sa chovajú na stagei (Odhodlanie Loviť)

REFRESHER
Uložiť Uložené

Sleduj najnovší diel z našej série krátkych dokumentov, v ktorom sme sa ponorili do kariéry jediného slovenského hypemana Osťa.

Osťa už určite nie je potrebné predstavovať žiadnemu fanúšikovi slovenského rapu. Známy moderátor mal možnosť vyspovedať už každého dôležitejšieho interpreta, ktorým zároveň sekunduje aj na živých koncertoch. Ako jediný hypeman v našich končinách zabáva návštevníkov koncertov svojimi vstupmi, vďaka čomu je atmosféra vystúpení ešte intenzívnejšia. 

V najnovšom pokračovaní našej dokumentárnej série Odhodlanie loviť v spolupráci s Jägermeisterom sme sa pozreli aj do Osťovej minulosti. Zaspomínal na svoje detstvo, tanečné začiatky a hejterské komentáre, ktoré mu v minulosti veľmi vadili a nevedel sa s nimi vyrovnať. Navštívili sme základnú školu, ktorú navštevoval a ukázal nám aj dôležité miesta jeho detstva. 

Dostali sme sa až do súčasnosti a absolvovali s ním Buldozér párty. Osťo je zároveň spolumajiteľom bratislavskej gastroprevádzky a taktiež projektovým manažérom Hip Hop Žije, a tak nám priblížil aj náplň práce v týchto dvoch projektoch. 

Odporúčané
Hip Hop Žije mení logo aj koncept festivalu, nič už nebude ako predtým. Čo znamená písmeno X v novej grafike? Hip Hop Žije mení logo aj koncept festivalu, nič už nebude ako predtým. Čo znamená písmeno X v novej grafike? 18. novembra 2019, 18:51
Domov
Zdieľať
Diskusia