Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Levity
25. decembra 2019, 9:25
Čas čítania 0:00
Sponzorovaný obsah

Ukrajinské hviezdne DJ duo ARTBAT sa tento štvrtok predstaví na Melodic House & Techno party Levity v Bratislave

HUDBA
Uložiť Uložené

Zakonči rok s dávkou svetoznámej elektroniky.

Ak ešte nemáš plán na kvalitnú Štefanskú párty, určite neprehliadni vystúpenie Ukrajinského DJ dua ARTBAT, ktoré sa už tento štvrtok historicky po prvýkrát predstaví na Slovensku, kde zakončí svoj veľmi úspešný rok.

Ukrajinské hviezdne DJ duo ARTBAT sa už zajtra predstaví na Melodic House & Techno party Levity v Bratislave
Ukrajinské hviezdne DJ duo ARTBAT sa už zajtra predstaví na Melodic House & Techno party Levity v Bratislave Zdroj: Levity festival

ARTBAT sa totižto stali jedným z najlepšie predávajúcich interprétov elektronickej tanečnej hudby na svete. Ich remix na skladbu “Return to Oz” od Monolinka sa stal jednou z ikonických skladieb roku 2019 a takisto ich set z Rio De Janeiro pre Youtube kanál Cercle zaznamenal rekordných 5,5 milióna prehratí. Za uplynulý rok sa predstavili na všetkých najväčších festivaloch a parties na svete a toto všetko vyšperkovali získaním ocenenia Ibiza DJ Award v kategórii “Breakthrough Artist Of The Year”.

Deep House, Melodic Techno, Progressive či Indie Dance

Od začiatku až do konca sa bude na teba priestormi Edison Parku valiť sound súčasnej tanečnej elektronickej hudby. Pozvanie prijala aj ikona Maďarskej scény, zakladateľ hudobného vydavateľstva Truesounds Music, Peter Makto z Budapešti. O warm-up sa postará talentovaná DJ-ka SJ Yellow a line-up uzavrie dvojica DJ-ov, ktorá definuje sound Levity a stojí za celým projektom, Bizzare a Art Inside.

Ukrajinské hviezdne DJ duo ARTBAT sa už zajtra predstaví na Melodic House & Techno party Levity v Bratislave
Ukrajinské hviezdne DJ duo ARTBAT sa už zajtra predstaví na Melodic House & Techno party Levity v Bratislave Zdroj: Levity festival

LEVITY nie je hocijaká party

Cieľom festivalu je robiť party na medzinárodnej úrovni pre medzinárodnú klientelu a posunúť tak aj level clubbingu na Slovensku opäť o stupienok vyššie. Tešiť sa môžeš na prvotriedny audio-vizuálny zážitok a elektrizujúcu atmosféru. Jeden z najlepších sound systemov na svete, FUNKTION ONE zabezpečuje najväčšia rental firma tejto značky v strednej Európe, Force Production z Prahy. Okrem kvalitnej hudby sa tu budeš môcť aj chutne najesť. Občerstvenie pripraví UNAS Street Food a na výber budeš mať ich signature LOKAL Burger, Veggie Burger a hranolčeky.

Vstupenky nájdeš na stránke totoot.fm a ešte viac info v tomto evente na Facebooku. 

 

Ukrajinské hviezdne DJ duo ARTBAT sa predstaví na Melodic House & Techno party Levity v Bratislave
Ukrajinské hviezdne DJ duo ARTBAT sa predstaví na Melodic House & Techno party Levity v Bratislave Zdroj: Levity
Domov
Zdieľať
Diskusia